aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Παραμένει κλειστό μέχρι…

ΑΕΛ: Παραμένει κλειστό μέχρι…

Την πεπατημένη ακολούθησε και η ΑΕΛ όσον αφορά στην αναστολή των προπονήσεων, τουλάχιστον μέχρι την Τετάρτη 18 Μαρτίου, μετά από τα πρόσθετα αποφασιστικά μέτρα της Κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας ήταν με ρεπό το Σαββατοκύριακο, όμως, από χθες αποφασίστηκε όπως το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Τσίρειο να παραμείνει κλειστό μέχρι την Τετάρτη όταν και θα προκύψει ενημέρωση σε συνεργασία με Κυβέρνηση και ΚΟΠ για τα επόμενα βήματα που θα κληθούν να κάνουν οι ομάδες, σχετικά με την προετοιμασία τους και τις προπονήσεις.

Ανάλογα με τις αποφάσεις της UEFA την προσεχή Τρίτη, η άδεια αυτή ίσως παραταθεί και ταυτόχρονα να παραχωρηθεί άδεια και στο υπόλοιπο προσωπικό. Πάντως, το θέμα αναστολής των προπονήσεων δεν αναμένεται να τραβήξει για πολύ ακόμη, αφού όπως ανέφερε ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου «βεβαίως και θα μπορούν παίκτες να προπονούνται σε ανοικτό χώρο, εφόσον φυσικά τηρούνται οι κανόνες υγιεινής. Απ’ ότι αντιλαμβάνομαι αρκετές ομάδες έχουν αναστείλει τις προπονήσεις». Οπόταν αυτό που απομένει είναι οι συμβουλές ειδικών από την ΟΥΕΦΑ.

Από εκεί και πέρα, χθες, η ομάδα της Λεμεσού ενημέρωσε πως «ακολουθούμε κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού και για το λόγο αυτό προχωρήσαμε σε απολύμανση σε όλους τους χώρους του προπονητικού κέντρου στο Τσίρειο». Το ίδιο θα ακολουθήσει στα γραφεία της Εταιρείας, αλλά και στο AEL Official Store. Παράλληλα απευθύνεται κάλεσμα μέσω των Social Media στους πολίτες της Κυπριακής Δημοκρατίας όπως ακολουθούν τις συμβουλές των ειδικών. «Μείνετε σπίτι, μείνετε ασφαλείς», τονίζεται. Επίσης, το ΑΕL Official Store θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ