aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ-Πάφος: Άλλος ο MVP, τα λάθη των Λαφράνς και διαιτησίας

ΑΕΛ-Πάφος: Άλλος ο MVP, τα λάθη των Λαφράνς και διαιτησίας

Δεν ήταν άσχημη η ΑΕΛ στην επιθετική της ανάπτυξη, όμως ήταν φανερό πως της έλειπε το μυαλό και μη φαντασία στη μεσαία γραμμή στο παιχνίδι με την Πάφος FC (2-0). Ο Κάρλος είχε διάθεση, όχι όμως και υποστήριξη. Οι πλάγιοι μπακ, ο Αβραάμ και ο Ν. Τεϊσέιρα, έκαναν πολλές επελάσεις και βοήθησαν στο να δημιουργηθούν φάσεις και προϋποθέσεις για γκολ.

Μπορεί να σκόραραν ο Αγκάνοβιτς και ο Τόρες που τον τελευταίο καιρό πέρασαν άσχημες στιγμές για διαφορετικούς λόγους και τα γκολ αυτά αναμενόμενα θα τους ανεβάσουν το ηθικό, αλλά ως MVP των γαλαζοκίτρινων, επιλέξαμε άλλον παίκτη.

Ο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι έκανε πολλή δουλειά στον αγωνιστικό χώρο, «καταπίνοντας» πολλά χιλιόμετρα. Με τις απουσίες που είχε στον μεσοαμυντικό χώρο, ο νεαρός Σκοπιανός έκοβε και κουβαλούσε την μπάλα, δίνοντας πολλές βοήθειες με τη δραστηριότητά του και το μυαλωμένο του παιχνίδι.

Όσο για την καθοριστική φάση του ματς, όλα τέλειωσαν στο 82’ όταν ο Λαφράνς δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα στην κάθετη πάσα του Γερολέμου. Ο Τόρες έφυγε στην πλάτη της άμυνας και αποφεύγοντας τον Ρούντκο έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Με το δεύτερο γκολ της η ΑΕΛ είχε σφραγίσει για καλά τη νίκη της.

Ο διαιτητής Κυριάκος Χριστοδούλου ήταν μακριά από τις φάσεις και υπέπεσε σε πειθαρχικά λάθη. Μαζί του, σε πολλά λάθη υπέπεσαν και οι βοηθοί του, ειδικά ο Όμηρος Τζωρτζής. Ευτυχώς δεν έγινε το καθοριστικό λάθος. Στο 62’ ο διαιτητής θα μπορούσε να αποβάλει τον Λουλίνια στην επικίνδυνη προβολή στον Βοζίνια.

Και οι δύο ομάδες παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο, με τους δύο προπονητές να παρατάσσουν δύο ενδεκάδες με ποδοσφαιριστές που πήραν θέση βασικού για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ