aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Όταν υλοποιήθηκε το… σενάριο του Κέρκεζ

ΑΕΛ: Όταν υλοποιήθηκε το… σενάριο του Κέρκεζ

Μόνο και μόνο το γεγονός ότι ο Ντούσαν Κέρκεζ έκανε τρεις αλλαγές στο ημίχρονο καταδεικνύει ότι ήθελε να αλλάξει πολλά. Και πέτυχε διάνα. Δύο από τους τρεις παίκτες που μπήκαν στο γήπεδο, έφεραν τα κάτω – πάνω, η ΑΕΛ νίκησε την ΠΑΕΕΚ στο Μακάρειο με 3-1 κι επέστρεψε στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Μία αγχώδης νίκη που έγινε πραγματικότητα χάρη στην έμπνευση του Μάζουρεκ (64’), και του Μάιντεβατς (77’, 90’+2). Και οι δύο πάτησαν γήπεδο στο 46’ (μαζί με τον Έουλερ) και προσέφεραν αυτά που ήθελε ο προπονητής τους κι οι λιγοστοί οπαδοί τους στην εξέδρα.

Στο 64’ ο Μάζουρεκ «ζύγισε» το πόδι του από τα 20 μέτρα και νίκησε τον Παναγιώτη Παναγιώτου που ήταν χθες κάτω από τα γκολποστ των γηπεδούχων. Ήρθε η ισοφάριση και κάπου εκεί πίστεψε κι ο Κέρκεζ ότι θα υλοποιηθεί το… σενάριο που είχε στο μυαλό του από το ημίχρονο.

Χρειάστηκε, βέβαια, να αναλάβει δράση κι ο Αντρίγιαν Μάιντεβατς. Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός που πέρυσι δόθηκε δανεικός στον Εθνικό για να «ψηθεί», πήρε το σύνθημα και υλοποίησε την αποστολή που του ανατέθηκε σκοράροντας στο 77’ και στις καθυστερήσεις (90’+2).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ