aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ώρα για το πρώτο διπλό

ΑΕΛ: Ώρα για το πρώτο διπλό

Η πρώτη νίκη της ΑΕΛ στη σεζόν ήλθε την 6η αγωνιστική, μάλιστα επί ενός μεγάλου αντιπάλου, της Ομόνοιας. Ήταν επιτυχία, που χαιρετίστηκε με μεγάλο ενθουσιασμό από τον κόσμο της ομάδας, που διαπιστώνει ότι με τον Γιανέφσκι η ΑΕΛ μπαίνει σταδιακά στο σωστό δρόμο.

Άλλωστε, με τον Σκοπιανό τεχνικό στον πάγκο τους, οι γαλαζοκίτρινοι πριν τη νίκη επί της Ομόνοιας είχαν αποσπάσει ισοπαλία από τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, ενώ πανηγύρισαν και την πρόκριση επί του Ερμή στο κύπελλο.

Σήμερα, η ομάδα της Λεμεσού θα ταξιδέψει στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος» (18:00, Cablenet1). Δύσκολη αποστολή, όπως όλες στην τρέχουσα σεζόν, με την ΑΕΛ να θέλει να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες δείχνοντας συνέπεια και συνέχεια. Αυτό που τονίζουν, πλέον, στην ομάδα είναι πως έφθασε η ώρα και για την πρώτη επιτυχία μακριά από το Τσίρειο. Με «διπλό», η ΑΕΛ θα δώσει και μεγαλύτερη αξία στην επιτυχία που προηγήθηκε στο ντέρμπι. Παράλληλα θα αρχίσει να «χτίζει» σερί, που θα της δώσει αυτοπεποίθηση, δυναμική και θα τη βάλει για τα καλά στον ίσιο δρόμο.

Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν υπόψη τους ότι, η Καρμιώτισσα προέρχεται από θετικά αποτελέσματα (2 νίκες, 1 ισοπαλία) και είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Ο Γιανέφσκι κάλεσε τους παίκτες του να δείξουν σοβαρότητα και να ακολουθήσουν το πλάνο του, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητες επιτυχίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ