aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ώρα για επανεκκίνηση

ΑΕΛ: Ώρα για επανεκκίνηση

Για την ΑΕΛ, ο αυριανός αγώνας στο Τσίρειο για την πρώτη φάση του κυπέλλου με αντίπαλο τον Ερμή, δεν είναι απλώς και μόνο άλλο ένα επίσημο παιχνίδι. Πρόκειται για ματς που έχει σπουδαία σημασία όσον αφορά στη συνέχεια. Κι ας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί κόντρα στο σύνολο της Αραδίππου.

Η ομάδα της Λεμεσού, θα αναζητήσει με μανία την παρθενική νίκη στην τρέχουσα σεζόν που θα την οδηγήσει αυτομάτως στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης και, πρωτίστως, θα φέρει έναν παντελώς νέο αέρα, ικανό να την σπρώξει με μεγαλύτερη ώθηση.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΛ, μετά το κακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα που μοιραία προκάλεσε κλίμα ανασφάλειας, καλείται να αντιδράσει δυναμικά και με διάρκεια. Η αρχή έγινε στο πρόσφατο 90λεπτο με τον ΑΠΟΕΛ μέσα στο ΓΣΠ, με την έλευση του Τσέντομιρ Γιανέφσκι να φαίνεται ότι τόνωσε αν μη τι άλλο την ψυχολογία. Αύριο, ωστόσο, σε ένα παντελώς διαφορετικό παιχνίδι κατά το οποίο θα κληθεί να επιβληθεί επιθετικά, καλείται να δείξει χαρακτήρα.

Εκτός επιλογών θα είναι ο Φιλίπποβιτς, την ίδια ώρα που ο Κασάνικλιτς είναι αμφίβολος. Επανέρχεται ο Μπάστο που έληξε η τιμωρία του. Οι Νταβόρ και Τσιμπόλα που δέχθηκαν κίτρινη κάρτα με τον ΑΠΟΕΛ, θα είναι στη διάθεση του προπονητή για το παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής με την Ομόνοια και θα είναι τιμωρημένοι στον αγώνα με Καρμιώτισσα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ