aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ – Ομόνοια: Οι μαέστροι των πάγκων με κοινό Α και Ω

ΑΕΛ – Ομόνοια: Οι μαέστροι των πάγκων με κοινό Α και Ω

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Πάνω από όλα οι ΑΕΛ και Ομόνοια είναι αναμφίβολα ομάδες των προπονητών τους. Ο Κέρκεζ δημιούργησε ομάδα συνόλου. Δεν ξεχωρίζει κανένας από όλους έχει στο δυναμικό της η ΑΕΛ. Ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό όλων με τη μεθοδικότητά του και με την παρουσία της ομάδας του στο πρωτάθλημα.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που είναι ο προπονητής με τα περισσότερα χρόνια στον πάγκο κυπριακής ομάδας. Ο Κέρκεζ έχει παίκτες προσωπικότητες στη μεσαία του γραμμή. Οι Ντανίλο, Ριέρα και Ζντρασκόφσκι, η επικρατέστερη τριάδα για να παίξουν με την Ομόνοια, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν στον αγωνιστικό χώρο ανά πάσα στιγμή.

Ο Χένιγκ Μπεργκ, από την πλευρά του, έχει βάλει επίσης τη σφραγίδα του στην Ομόνοια τα τελευταία δυο χρόνια. Ο τεχνικός της λευκωσιάτικης ομάδας μάλιστα, έχει καταφέρει να μεταφέρει στα ντέρμπι του πρωταθλήματος την τακτική που εφάρμοσε στα ευρωπαϊκά ματς,.

Ο Νορβηγός δείχνει στα περισσότερα παιχνίδια πως έχει στο μυαλό του εναλλακτικές λύσεις ανεξάρτητα αν κάτι δεν βγει από την αρχή. Όσο για παίκτες-προσωπικότητες διαθέτουν, πολλούς οι πράσινοι, όπως οι Γκόμεθ, Παπουλής, Μποτεάγκ και Λάνγκ.

Οι δυο ομάδες έχουν και άλλα κοινά στοιχεία. Ένα όμως από τα πιο σημαντικά είναι πως η ΑΕΛ και η Ομόνοια διαθέτουν τους καλύτερους, βάση απόδοσης τη φετινή σεζόν, τερματοφύλακες της Κύπρου. Οι Βοζίνια και Φαμπιάνο είναι από τους πλέον σταθερούς στην θέση τους και δικαίως θεωρούνται το Α και το Ω των ομάδων τους.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ