aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ - Ομόνοια: Ο «καρτάκιας» Ντι Μπέλο από το Ρωσία - Κύπρος στο Τσίρειο

ΑΕΛ – Ομόνοια: Ο «καρτάκιας» Ντι Μπέλο από το Ρωσία – Κύπρος στο Τσίρειο

Σε έμπειρα χέρια πάει η σφυρίχτρα του ντέρμπι ΑΕΛ – Ομόνοια στο Τσίρειο για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο εκλεκτός της ΚΟΠ είναι ο Ιταλός, Μάρκο ντι Μπέλλο. Ο 39χρονος διαιτητής σφυρίζει στη Serie A’ από το 2014 και μέχρι σήμερα ήταν διαιτητής σε 86 αγώνες πρωταθλήματος στην ανώτατη κατηγορία της Ιταλίας. 

Τη φετινή σεζόν ορίστηκε μέχρι στιγμής σε 14 παιχνίδια της Serie A’, ενώ ήταν διαιτητής στον αγώνα ανάμεσα στην Τραπεζούντα και τη Βασιλεία για τη φάση των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Στις 11 Ιουνίου είχε σφυρίξει στον αγώνα της Εθνικής Κύπρου με τη Ρωσία εκτός έδρας, όταν το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε 1-0. Την περασμένη Τετάρτη είχε την ευθύνη του VAR στον επαναληπτικό κυπέλλου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ (0-1) στο ΟΑΚΑ.

Διαβάστε επίσης: Ένας 29χρονος διαιτητής στο ΑΠΟΕΛ – Απόλλων!

Την περασμένη Κυριακή ήταν διαιτητής στον αγώνα Πάρμα – Λάτσιο (0-1), ενώ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ορίστηκε σε παιχνίδια σχεδόν όλων των μεγάλων ομάδων της Ιταλίας. Τα στατιστικά του δείχνουν ότι δεν σφυρίζει εύκολα πέναλτι, καθώς κατά μέσο όρο καταλογίζει την εσχάτη των ποινών μία φορά κάθε 3,2 αγώνες. Αντίθετα είναι… λάτρης των καρτών με μέσο όρο 4,5 ανά αγώνα, ενώ δείχνει κόκκινη κάρτα ανά 3,6 παιχνίδια.

Διαβάστε επίσης: Σλοβένοι και Ιταλοί στα δύο ντέρμπι, Κύπριος στο Ανόρθωση – Νέα Σαλαμίνα

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ