aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥAEΛ – Ομόνοια: Ισορροπία… παρά τρίχα

AEΛ – Ομόνοια: Ισορροπία… παρά τρίχα

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Δύο από τις πλέον φορμαρισμένες ομάδες του πρωταθλήματος θα αναμετρηθούν το Σάββατο (9/1) στο Τσίρειο Στάδιο. ΑΕΛ και Ομόνοια θα κονταροχτυπηθούν στο γήπεδο της Λεμεσού και όλοι περιμένουν να δουν πού θα κάτσει η μπίλια για τη νικήτρια.

Πάντως στους τελευταίους 35 μεταξύ τους αγώνες στη Λεμεσό, κατά την τελευταία δεκαετία, υπάρχει ισορροπία… παρά τρίχα: 13 νίκες η ΑΕΛ, 8 ισοπαλίες και 14 νίκες η Ομόνοια συνολικά. Αν και πολλές φορές η στατιστική δεν λέει πολλά πράγματα, θα πρέπει να σημειώσουμε αυτά τα στοιχεία.

Αναμφίβολα οι δύο ομάδες που θα αναμετρηθούν το Σάββατο στο Τσίρειο είναι οι πλέον σταθερές στα τελευταία παιχνίδια. Μια νίκη είτε για την ΑΕΛ είτε για την Ομόνοια θα σημαίνει πολλά στον ψυχολογικό τομέα. Νίκη για την ομάδα του Ντούσαν Κερκεζ ανοίγει τον δρόμο για σημαντική επιτυχία στον εν εξελίξει ποδοσφαιρικό μαραθώνιο. Νίκη για την αντίστοιχη του Χένινγκ Μπέργκ σημαίνει πως η δυναμική που έχουν οι πράσινοι θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ