aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ-Ομόνοια: Η επίδοση-στοίχημα του Κέρκεζ, άλλη μια πρόκληση για τον Μπεργκ

ΑΕΛ-Ομόνοια: Η επίδοση-στοίχημα του Κέρκεζ, άλλη μια πρόκληση για τον Μπεργκ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Η ΑΕΛ έχει εννιά τρίποντα σε ισάριθμα παιχνίδια στο Τσίρειο και ισοφάρισε την αντίστοιχη επίδοσή της στη σεζόν 2013-14, όταν επί Ιβάιλο Πέτεφ στον πάγκο της έκανε επίσης το εντός έδρας 9Χ3 μεταξύ 7ης και 21ης αγωνιστικής .

Πλέον, έχει το μεγάλο στοίχημα να μεγαλώσει το ρεκόρ της με άλλη μία εντός έδρας νίκη το ερχόμενο Σάββατο. Αντίπαλός της η φορμαρισμένη Ομόνοια και ο βαθμός δυσκολίας ασφαλώς πολύ υψηλός.

Στον αντίποδα, το «άβατο» του Τσιρείου αποτελεί άλλη μία πρόκληση για τον Χένινγκ Μπεργκ και τους ποδοσφαιριστές του, που άλλωστε πέτυχαν ήδη πολλά στην τρέχουσα σεζόν (ανάμεσα σε άλλα, πρώτη φορά συμμετοχή σε ευρωπαϊκούς ομίλους, πρώτη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ μετά από 29 ματς…).

Τι θα ισχύσει; Θα μιλήσει η έδρα της ΑΕΛ ή συνέπεια της Ομόνοιας στα ντέρμπι; Η απάντηση στο σαββατιάτικο μεταξύ τους μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στους πρωτοπόρους γαλαζοκίτρινους και τους πράσινους που είναι τρίτοι και απέχουν μόνο δύο βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ