aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ομάδα με αντοχές στον χρόνο

ΑΕΛ: Ομάδα με αντοχές στον χρόνο

Στόχος του Σίλας είναι να στηθεί ομάδα που δεν θα είναι για έναν χρόνο μόνο, να έχει μέλλον ως ομάδα, αφού ο βασικός κορμός που θα χτίσει ο Πορτογάλος τεχνικός για την επόμενη περίοδο θα μπολιάζεται με νεαρούς παίκτες τόσο από την ακαδημία όσο και από το εξωτερικό.

«Υπάρχουν ποδοσφαιριστές από το περσινό ρόστερ που θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό και θα χτίσουμε σ’ αυτόν. Ο Χόρχε Σίλας χτίζει και για το μέλλον, αφού έχει ζητήσει να έχουμε στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας, ώστε να αξιολογήσει τα παιδιά, αν μπορεί να τους χρησιμοποιήσει, αλλά και για τα επόμενα χρόνια», σχολίασε ο Πλουτής Αβραάμ.

Το πρώτο φιλικό, το οποίο θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, θα είναι με αντίπαλο την ΑΠΕΑ Ακρωτηρίου, ενώ πριν η ομάδα αναχωρήσει για τη Βουλγαρία, εκεί όπου θα γίνει το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας, θα δώσει άλλα δύο φιλικά παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ