ΑΕΛ: Όλοι και όλα κρέμονται από τον πρόεδρο 

Η ΑΕΛ χρειάζεται επειγόντως νέο αίμα, με δύο-τρεις προσθήκες που θα ανεβάσουν την ομάδα...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μόνο τέσσερις μετεγγραφές έγιναν το καλοκαίρι στην ΑΕΛ. Αποκτήθηκαν οι Ιβάν Κάρλος και ο Γκεβόργκ Γκαζαριάν, ενώ στο… νήμα της μετεγγραφικής περιόδου, ήλθαν και οι Σλόμπονταν Μεντόγεβιτς και Ριγιάντ Εμάε. Από τους δύο πρώτους, ούτε ο ένας ούτε ο άλλος βοήθησαν και δικαιολογημένα βρίσκονται στην πόρτα εξόδου.

Ο Μανουέλ Τόρες, που είχε τραυματιστεί σοβαρά την προηγούμενη περίοδο, επέστρεψε και θεωρήθηκε σαν μια νέα μετεγγραφή. Πάει όμως και αυτός, είναι παρελθόν. Ο Κίρε Μαρκόσκι ήταν δανεικός από τον περασμένο Ιανουάριο, επέστρεψε, αλλά πέρασε απαρατήρητος και αποχωρεί. Ο Ντόσα Ζούνιορ έφυγε και αυτός νωρίς, αλλά ήταν θετικό πως ο Μομψίλο Ράσο που τον αντικατέστησε τα πάει πολύ καλά.

Η ΑΕΛ χρειάζεται επειγόντως νέο αίμα, με δύο-τρεις προσθήκες που θα ανεβάσουν την ομάδα. Όλοι κρέμονται από τις αποφάσεις που θα πάρει ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους, γιατί αν δεν υπάρξει ουσιαστική ενίσχυση, θα υποχρεωθεί ο Ντούσαν Κέρκεζ να ρίξει στο πρωτάθλημα και τους μικρούς που είδαμε προχθές στον επαναληπτικό με την Αλκή (Δ. Αβραάμ, Καψό, Κέρκεζ, Φραντζή).

Γίνεται τελικά πράξη αυτό που είχε δηλώσει ο πρόεδρος της ΑΕΛ από την ίδια ώρα που η ομάδα του κατέκτησε το κύπελλο, τον περασμένο Μάιο, όταν είχε αναφέρει πως θα ρίξει και άλλο τον προϋπολογισμό. Μια δήλωση που ήρθε σε άκαιρο χρονικό σημείο, με τους φίλους της ΑΕΛ να αισθάνονται πως η ομάδα τους αδυνατεί να μπει σφήνα στους διεκδικητές. Πάνω στις χαρές τους, οι φίλοι της ΑΕΛ αντί ενός καλού λόγου άκουσαν τον πρόεδρό τους να ρίχνει στα χαμηλά την ομάδα τους. Πίκρα που συνεχίζει ακόμη να σφίγγει τον εγκέφαλο των ΑΕΛιστών.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ