aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Όλη η ζωή της… μία ανηφόρα!

ΑΕΛ: Όλη η ζωή της… μία ανηφόρα!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι «ανηφόρες» που είχε να συναντήσει η ΑΕΛ φαινόντουσαν από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Τις περισσότερες τις ανέβηκε με επιτυχία και η μέχρι τώρα πορεία της είναι άξια θαυμασμού. Μπροστά της όμως υπάρχουν και άλλα ψηλά εμπόδια τα οποία καλείται να προσπεράσει, όπως αυτά με τον ΑΠΟΕΛ και τη Ομόνοια και τα δύο εκτός έδρας.

Στα δύο αυτά παιχνίδια θα φανούν οι αντοχές της, αν και διαδρομή μέχρι το τέρμα έχει πολλές ακόμη στροφές, για όλες τις ομάδες. Οι γαλαζοκίτρινοι γνωρίζουν πως απέναντι τους θα έχουν την Δευτέρα να αντιμετωπίσουν ένα ΑΠΟΕΛ με αρκετό ενθουσιασμό, κυρίως, λόγω και του θετικού αποτελέσματος με την Μπιλμπάο.

Ο Πάμπος Χριστοδούλου και οι ποδοσφαιριστές του θα πάνε στη Λευκωσία με στόχο να μην χάσουν και αν τους βοηθήσει και η τύχη να κάνουν το διπλό. Η ΑΕΛ, σε σχέση με τις εμφανίσεις της πριν τις μεταγραφές που έγιναν τον Ιανουάριο, παρουσιάζεται ενισχυμένη, κυρίως επιθετικά.

Υπάρχουν περισσότερες επιλογές και ο Κύπριος τεχνικός μπορεί να σχεδιάσει καλύτερα την ομάδα του, για να  κτυπήσει το παιχνίδι και να διατηρηθεί στις ψηλές θέσεις. Υπάρχουν διάφορες σκέψεις, για το σχήμα που θα παρατάξει την Δευτέρα στο ΓΣΠ και στο μυαλό του «δουλεύει» την ενδεκάδα που θα κάνει την ζημιά στην αντίπαλο του.

Πιθανολογούνται μια ή δύο αλλαγές. Ίσως μείνει στον πάγκο ο Σάσι για να ξεκινήσει στο φτερό ένας από τους Γεωργιάδη-Μπλάνκο, ενώ αν θα γίνει άλλη μία κίνηση, αυτή θα αφορά την μεσαία γραμμή, με τον Σαβάν να παίρνει την θέση του Νικολάου. Όλα όμως θα ξεκαθαρίσουν αύριο.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν με την ΑΕΚ, όμως έδειξαν, με την εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου, πως έχουν το «πακέτο» για να διεκδικήσουν τους στόχους τους σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Όσοι είδαν τον αγώνα και την προσπάθεια της ΑΕΛ, με την ΑΕΚ πείστηκαν πως έχει τις δυνατότητες και τις επιλογές να παραμείνει στο προσκήνιο μέχρι το τέλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ