aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Οι πρώτες σκέψεις του Σίλας και ο στόχος του

ΑΕΛ: Οι πρώτες σκέψεις του Σίλας και ο στόχος του

Από το βράδυ της Δευτέρας βρίσκεται στη Βουλγαρία το τελευταίο μετεγγραφικό απόκτημα της ΑΕΛ, ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Λάζαρ Πάβλοβιτς. Ο νεαρός Σέρβος ποδοσφαιριστής εντάχθηκε ήδη στις προπονήσεις της νέας του ομάδας. Παρόλο που βρίσκεται σε νεαρή ηλικία, μέτρησε 48 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Παρτίζαν Βελιγραδίου, ενώ αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές Εθνικές της Σερβίας. Η συμφωνία είναι για 1+1+1 χρόνια, με το δικαίωμα ανανέωσης στην πλευρά της ΑΕΛ.

Την ίδια ώρα, στην ομάδα της Λεμεσού μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή τους στην Κύπρο, ολοκληρώνοντας το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Ο Σίλας και οι συνεργάτες του κάνουν τις πρώτες τους σκέψεις για το αρχικό σχήμα, ενόψει του αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Άρη. Αυτός είναι και ο λόγος που για σήμερα έχουν προγραμματιστεί δύο φιλικά παιχνίδια, ένα το πρωί με τη Βιτόσα Μπίστριτσα (10:00) και ένα το απόγευμα με τη Σεπτέβρι Σόφιας (18:00). Η πρώτη ομάδα είναι Β’ Κατηγορίας της Βουλγαρίας και η δεύτερη Α’ Κατηγορίας της χώρας.

Στόχος της τεχνικής ομάδας της ΑΕΛ είναι να δώσει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο στους ποδοσφαιριστές, για να καταγράψουν την πρόοδό τους, αλλά και για να δοκιμάσει σχήματα. Λογικά οι Πάβλοβιτς και Τσιμπόλα θα πάρουν τον λιγότερο χρόνο συμμετοχής, αν και ο Σίλας θέλει να τους βάλει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας. Υπολογίζει πάρα πολύ στην ποιότητα και των δύο. Άλλωστε, γι’ αυτό περίμενε μέχρι να πουν το «ναι» και οι δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ