aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Οι οκτώ διεθνείς παίκτες και οι δύο επιστροφές

ΑΕΛ: Οι οκτώ διεθνείς παίκτες και οι δύο επιστροφές

Με την απουσία οκτώ διεθνών συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ ενόψει του επόμενου αγώνα με αντίπαλο τον Ακρίτα για την 3η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος.  Οι Μπεραχίνο, Μπιλοβάρ, Τσιμπόλα, Ζντραφκόσκι, Τσέρνιχ, Νεοφύτου, Κυριάκου και Ανδρέου είναι οι διεθνείς που απουσιάζουν.

Οι προπονήσεις που πραγματοποιούνται είναι όλες πρωινές, ενώ οι γαλαζοκίτρινοι θα πάρουν τριήμερο ρεπό την Παρασκευή, επιστρέφοντας στις προπονήσεις τη Δευτέρα. Στα θετικά για τον προπονητή της ομάδας είναι η επιστροφή των Κάσα και Κατσανίκλιτς, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και ακολουθούν μέρος του κανονικού προγράμματος της προπόνησης. Ο Μακρής συνεχίζει το πρόγραμμα της αποθεραπείας του. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονούνται κανονικά.

Μέχρι την 1η Απριλίου που είναι ορισμένη η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση, υπάρχει χρόνος ώστε ο Γιανέφσκι να αξιολογήσει την κατάσταση των παικτών και να αποφασίσει το πώς θα τους διαχειριστεί. Βλέπετε,  στις 5 Απριλίου η ομάδα της Λεμεσού θα κληθεί να δώσει το πρώτο παιχνίδι για την ημιτελική φάση του κυπέλλου με αντίπαλο τον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί στο Μακάρειο Στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ