aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Οι λεπτομέρειες για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

ΑΕΛ: Οι λεπτομέρειες για το φιλικό με τον Ολυμπιακό

H ΑΕΛ ανακοίνωσε τις λεπτομέρειες για το φιλικό παιχνίδι που θα γίνει την Πέμπτη στις 5 και μισή στο Τσίρειο Σταδιο

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Προπώληση εισιτηρίων φιλικού ΑΕΛ – Ολυμπιακός Λευκωσίας»
«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ενημερώνει τους φιλάθλους της ομάδας μας ότι η προπώληση των εισιτηρίων της φιλικής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Λευκωσίας που θα γίνει στο Τσίρειο στάδιο την ερχόμενη Πέμπτη 15/7/21 στις 17:30 θα ξεκινήσει την Τετάρτη (14/7) αποκλειστικά από το «AEL Official Shop» στην Οδό Αγίας Ζώνης.
Τιμή Γενικής εισόδου: 10 ευρώ
Ωράριο προπώλησης: Τετάρτη (14/7): 09:00 – 13:00 / 15:00 – 18:00 Πέμπτη (15/7): 09:00 – 17:00 συνεχόμενο ωράριο
Δωρεάν είσοδο δικαιούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας 2021/22.
Προϋποθέσεις Παρακολούθησης του Αγώνα: Σύμφωνα με την τελευταία απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου την Παρασκευή 2 Ιουλίου, η είσοδος σε ποδοσφαιρικούς αγώνες μέχρι τις 20 Ιουλίου, επιτρέπεται με τις ακόλουθες προϋποθέσεις:
-Σε άτομα που έχουν ολοκληρώσει το εμβολιαστικό τους σχήμα.
-Σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί με την 1η δόση του εμβολίου και έχουν παρέλθει 3 εβδομάδες.
-Σε άτομα που κατέχουν αρνητικό πιστοποιητικό εξέτασης PCR με ισχύ 72 ωρών.
Εξαιρούνται τα πρόσωπα ηλικίας 12-15 ετών που δεν δύνανται να εμβολιαστούν στην παρούσα φάση και μπορούν να προσκομίζουν αρνητικό πιστοποιητικό από rapid test αντιγόνου με ισχύ 72 ωρών.
-Σε άτομα που νόσησαν με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες. Όσοι φίλαθλοι επιθυμούν να αγοράσουν εισιτήριο για το φιλικό θα πρέπει να παρουσιάζουν κατά την είσοδο τους στο γηπεδο τα προαναφερθέντα πιστοποιητικά Green Pass, rapid test ή PCR test σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται πιο πάνω.
Οι φίλαθλοι της ομάδας μας θα μπορούν να αγοράζουν εισιτήρια για την αναμέτρηση και ηλεκτρονικά μπαίνοντας στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://tickets.ael-fc.com/
** Οι φίλαθλοι θα εισέλθουν στην Ανατολική κερκίδα από τις εισόδους 3 και Κεντρική των Εισιτηρίων Διαρκείας.
Οι θύρες θα ανοίξουν στις 16:30.
** Ενημερώνουμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας ότι οι κάρτες τους είναι έτοιμες και μπορούν να τις παραλαμβάνουν από το «AEL Official Shop». Γραφείο Τύπου ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ