aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Οι κρυμμένοι άσοι στο μανίκι και το ανοιχτό κεφάλαιο της ενίσχυσης

ΑΕΛ: Οι κρυμμένοι άσοι στο μανίκι και το ανοιχτό κεφάλαιο της ενίσχυσης

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Ντούσαν Κέρκεζ πολύ πιθανόν να τον αναγκάσουν να δει βαθιά στον πάγκο και να δώσει την ευκαιρία και σε άλλους νεαρούς, που περιμένουν τη σειρά τους για να δώσουν δείγματα του ταλέντου τους.

Αυτοί που ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις στο προπονητικό της ΑΕΛ μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τους νεαρούς, τους οποίους έχει επιλέξει να έχει μαζί του από την περίοδο της προετοιμασίας ο Βόσνιος προπονητής.

Αυτό που έχει καταφέρει ο τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων στην τρέχουσα περίοδο, τουλάχιστον έως τώρα, είναι να μη χάνει από τη δυναμική της η ενδεκάδα, ανεξάρτητα από το πόσοι και ποιοι θα απουσιάζουν.

Ο Κέρκεζ ξέρει καλά πως τα επόμενα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα σημαντικά, αφού θέλει να μείνει ψηλά στην βαθμολογία η ΑΕΛ και να διεκδικήσει ό,τι καλύτερο μπορεί από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Όσον αφορά στο κεφάλαιο ενίσχυση, έχει ανοίξει εδώ και λίγο καιρό στην ΑΕΛ. Όλα δείχνουν πως ο Κέρκεζ θα πάει σε επιλογές που ξέρει καλά, είτε αυτές είναι από την Κύπρο είτε από την αγορά της πρώην ενωμένης Γιουγκοσλαβίας .

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ