aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Οι γαλαζοκίτρινοι «καίγονται»

ΑΕΛ: Οι γαλαζοκίτρινοι «καίγονται»

Ξέχασε τι πάει να πει νίκη. Η τελευταία φορά που η ΑΕΛ πανηγύρισε ήταν πριν από δύο μήνες, όταν επικράτησε της Ανόρθωσης με 2-1 στο Τσίρειο. Ακολούθησε μια κάκιστη πορεία με απολογισμό πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα επήλθε αλλαγή προπονητή, με την ΑΕΛ να «ψάχνεται» ακόμη αφού το ντεμπούτο του Παντελίδη την προηγούμενη αγωνιστική συνδυάστηκε με ήττα. Στα τελευταία έξι ματς δεν πέτυχε γκολ.

Γι’ αυτό για την ΑΕΛ το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Τσίρειο (17:00), χαρακτηρίζεται ως μιας επιλογής. Το τρίποντο αποτελεί επιτακτική ανάγκη, σε μια προσπάθεια ανάκαμψης και επανόδου της λεμεσιανής ομάδας στο δρόμο των επιτυχιών, θέλοντας να σώσει ό,τι σώζεται σε μια σεζόν που άρχισε με μεγάλες φιλοδοξίες.

Ο Παντελίδης και όσοι είναι κοντά στην ομάδα, προσπάθησαν όλη τη βδομάδα να ανυψώσουν το ηθικό των ποδοσφαιριστών. Παράλληλα, ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλησε να περάσει τη δική του φιλοσοφία. Όπως ο ίδιος είπε, θέλει να αλλάξει τον τρόπο σκέψης της ομάδας, οι παίκτες του να σκέφτονται πιο επιθετικά. Αυτά που δούλεψε στις προπονήσεις αναμένει να τα δει και στον αγωνιστικό χώρο του Τσιρείου Σταδίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ