ΑΕΛ: Οι επιστροφές, οι αποχωρήσεις και η ενίσχυση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τους ποδοσφαιριστές που παραχωρήθηκαν δανεικοί, μόνο ο Κίρε Μαρκόσκι θα επιστρέψει. Το έκανε ξεκάθαρο ο Ντούσαν Κέρκεζ, πως υπολογίζει τον Σκοπιανό ακραίο επιθετικό. Οι Φράγκος, Ηλία, Μαύρου και Πεχλιβάνης είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας.

Είναι απαραίτητες κάποιες αλλαγές και η τεχνική ηγεσία που είχε υπό συνεχή παρακολούθηση τους πιο πάνω, κρίνει πως είναι καλύτερα να συνεχίσουν κάπου αλλού. Δεν θα εκλείψει όμως το κυπριακό στοιχείο, καθώς καταβάλλονται προσπάθειες για να αποκτηθούν οι Μακρής και Αντωνίου από τον ΑΠΟΕΛ. Από το οικονομικό θα εξαρτηθούν όλες οι κινήσεις και στο κατά πόσο η ΑΕΛ θα τα βρει με ποδοσφαιριστές, όπως οι Μυτίδης, Αγκάνοβιτς, Σχρανζ που έχουν συμβόλαια, αλλά φαίνεται δεν χωράνε στην ομάδα της νέας περιόδου. Αν αποχωρήσουν θα ανοίξουν θέσεις.

Πέραν αυτών όμως, ίσως υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις, χωρίς όμως προς το παρόν να υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. Μέχρι στιγμής έχει αποκτηθεί ο Ιβάν Κάρλος, ενώ δύο βασικά στελέχη, ο Λαφράνς και ο Ντα Σίλβα, με σημαντική προσφορά έχουν αποχωρήσει για διαφορετικούς λόγους. Θα επιστρέψει ο Τόρες, όμως είναι απαραίτητες δύο προσθήκες, η μία στο κέντρο της άμυνας και η άλλη στη θέση του επιτελικού μέσου.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ