aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Οι αριθμοί είναι… σκληροί

ΑΕΛ: Οι αριθμοί είναι… σκληροί

Η φετινή ΑΕΛ, διανύει τη χειρότερη σεζόν κατά την τελευταία εξαετία. Αυτό καταδεικνύουν οι αριθμοί με τη συμπλήρωση 21 αγωνιστικών. Εν ολίγοις, η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος μπορεί να συγκριθεί με αυτήν του 2015-16, όταν και υποχρεώθηκε να αγωνισθεί στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στα πλέι οφ. Έξι χρόνια μετά, λοιπόν, στην ομάδα της Λεμεσού ετοιμάζονται να βιώσουν τον ίδιο «εφιάλτη», τούτη τη φορά, δίνοντας 10 συνολικά αναμετρήσεις.

Η ΑΕΛ της τρέχουσας σεζόν, καμία σχέση δεν έχει με αυτήν από την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-17 μέχρι πέρσι. Στο εν λόγω διάστημα, ποτέ σε πέτυχε μόλις 7 νίκες σε 21 παιχνίδια, ποτέ δεν δέχθηκε 10 ήττες, ποτέ δεν μάζεψε μόλις 25 βαθμούς και ποτέ δεν βρισκόταν στο 8ο σκαλοπάτι της βαθμολογίας, με τον πίνακα που παραθέτουμε να είναι αρκούντως διαφωτιστικός.

Η κάθετη πτώση της ομάδας της Λεμεσού γίνεται πιο εμφανής εάν συγκρίνει κανείς τη φετινή σεζόν με την αμέσως προηγούμενη. Πέρσι, είχε πανηγυρίσει τις διπλάσιες ακριβώς νίκες, είχε σκοράρει 12 γκολ περισσότερα, είχε δεχθεί 6 λιγότερα, είχε μαζέψει 19 βαθμούς περισσότερους και βρισκόταν στη 2η θέση.

Untitled

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ