aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Οι αποχωρήσεις και το τέλος με Μπένσοπ

ΑΕΛ: Οι αποχωρήσεις και το τέλος με Μπένσοπ

Κύριο μέλημα στην ΑΕΛ είναι να κλείσουν τα ανοικτά κεφάλαια με τους παίκτες που πρέπει να αποχωρήσουν ώστε να ξέρουν πόσο μπάτζετ θα έχουν να διαχειριστούν στη συνέχεια της μετεγγραφικής ενίσχυσης. Οι Χάρης Κυριάκου, Ανδρέας Αβραάμ, Ντονίς Αβντιγιάι, Γκεβόργκ Γκαζαριάν είναι οι παίκτες που δεν υπολογίζονται και θα πρέπει να βρεθεί η χρυσή τομή για να προκύψει το διαζύγιο.

Ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο που παραμένει ανοικτό είναι αυτό του επιθετικού. Ο Μπένσοπ επιμένει στα ποσά που ζήτησε, κάτι που δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένους τους παράγοντες της ΑΕΛ και τους ανάγκασε να στραφούν σε άλλους παίκτες.

Επί της παρούσης δεν υπάρχει παίκτης που να είναι το φαβορί για τη θέση του σέντερ φορ, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να ψάχνει την αγορά για να βρει την καλύτερη δυνατή επιλογή. Είναι επίσης γεγονός πως ο τεχνικός της ΑΕΛ έχει το πράσινο φως από τον Ανδρέα Σοφοκλέους, αν βρει αυτό που ψάχνει και είναι λίγο πιο πάνω από το διαθέσιμο μπάτζετ, να κάνει την υπέρβαση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ