aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Οι 2+1 κινήσεις για να γεμίσει

ΑΕΛ: Οι 2+1 κινήσεις για να γεμίσει

Η ΑΕΛ υλοποίησε έξι μετεγγραφές, μάλιστα τις πέντε τις επισημοποίησε, και κινείται για άλλες τρεις για να γεμίσει για τα καλά το ρόστερ της ενόψει της νέας περιόδου. Η ομάδα της Λεμεσού κινείται για δύο επιθετικούς, ο ένας για να καλύψει το κενό του Μαέ και ο άλλος να είναι πολυθεσίτης και να προσδώσει βάθος. Παράλληλα, οι γαλαζοκίτρινοι θα εντάξουν στο ρόστερ τους και τερματοφύλακα κάτω των 22 ετών. Μια από τις περιπτώσεις που απασχολεί είναι ο 21χρονος Ισραηλινός Γίγκαλ Μπέκερ (φωτό), ο οποίος αγωνιζόταν στη Χάποελ Τελ Αβίβ.

Όσον αφορά στον αντικαταστάτη του Μαέ, το όνομα του Μπένσοπ δεν έχει εγκαταλειφθεί παρόλο που στην ΑΕΛ κοιτάζουν και αλλού. Αύριο ίσως ξεκαθαρίσει μια και καλή του διεθνούς με το Κουρασάο. Εάν προκύψει οριστικό «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις, τότε στην ΑΕΛ θα κάνουν κίνηση για σύναψη συνεργασίας με άλλον ποδοσφαιριστή που βρίσκεται στη λίστα υποψηφίων. Γίνεται προσπάθεια να κλείσει και το κεφάλαιο του δεύτερου επιθετικού, όμως δεν υπάρχει βιασύνη από τη στιγμή που επανεντάσσεται στο ρόστερ ο Μάιντεβατς που αγωνιζόταν με τη μορφή δανεισμού στον Εθνικό. Είναι και ο Μπάμπιτς, που ναι μεν υπάρχει πρόθεση για να παραχωρηθεί ως δανεικός αλλά αυτό θα γίνει μόνο όταν ενταχθούν στο ρόστερ και οι δύο επιθετικοί που ψάχνει η ΑΕΛ.

Την ώρα που μερικές ώρες χωρίζουν, πλέον, τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ από το πρώτο ραντεβού με την τεχνική ηγεσία (αρχίζουν αύριο οι εξετάσεις στο προπονητικό της ομάδας στο Τσίρειο) για τη νέα σεζόν, στον σύλλογο της Λεμεσού έχουν το βλέμμα και στο Euro. Σήμερα, στις 19:00 αγωνίζονται τα Σκόπια με την Αυστρία, με συμμετοχή του Σκοπιανού στόπερ Κίρε Ριστέφσκι, νεοαποκτηθούς αμυντικού για την ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ