aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Τσιμπόλα δίνει ύψος στη μεσαία γραμμή

ΑΕΛ: Ο Τσιμπόλα δίνει ύψος στη μεσαία γραμμή

Από το πουθενά ήρθε η μετεγγραφική ενίσχυση στην ΑΕΛ. Ο Άαρον Τσιμπόλα που αφίχθη χθες Κύπρο, μπαίνει στην εξίσωση του συνόλου για να δέσει τη μεσαία γραμμή.

Η απόκτηση του παίκτη έγινε με κλειστό συμβόλαιο για δύο χρόνια, κάτι που δείχνει πως η τεχνική ηγεσία είναι απόλυτα σίγουρη για την ποιότητα του Άγγλου. Στην περσινή σεζόν, αγωνίστηκε στην Τουρκία και πιο συγκεκριμένα στην Γκεντσλερμπιρλίγκι με την οποία κατέγραψε 19 συμμετοχές. Ασφαλώς και ο παίκτης είναι επιλογή του Ζόρζε Σίλας. Είχε, βλέπετε, πέρασμα και από την Πορτογαλία, με την Άβες, εκεί όπου λογικά θα πρέπει να τον είδε ο Σίλας.

Η παρουσία του Τσιμπόλα δίνει ύψος στη μεσαία γραμμή, κάτι που ζητούσε ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας. Από τις πρώτες παρατηρήσεις που είχε κάνει στο Δασάκι της Άχνας όταν είχε παρακολουθήσει τον αγώνα της ΑΕΛ, ήταν ότι η ομάδα του στερείτο ύψος στην εν λόγω θέση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ