aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: O Τεϊσέιρα άφησε την Αρμίνια και «κατηγορούν» τη γυναίκα του!

ΑΕΛ: O Τεϊσέιρα άφησε την Αρμίνια και «κατηγορούν» τη γυναίκα του!

«Πυρά» κατά της γυναίκας του Νιλς Τεϊσέιρα εξαπολύουν οι οπαδοί της Αρμίνια και την κατηγορούν πως αυτή ώθησε τον 28χρονο ποδοσφαιριστή στην απόφαση να σπάσει το συμβόλαιό του με την ομάδα του Μπίλεφελντ και τελικά να υπογράψει στην ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Πήρε και Χουράδο η ΑΕΛ

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Η Αμίν, σύντροφος του νέου αποκτήματος των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού έγραψε πριν λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποια πράγματα για την πόλη Μπίλεφελντ που δεν άρεσαν στους φιλάθλους της Αρμίνια. «Τώρα είναι επίσημο, αφήνουμε τελικά τον Μπίλεφελντ! Όλοι το ξέρουν: Μπίλεφελντ, η πόλη που δεν υπάρχει!», ήταν το πρώτο της σχόλιο και συνέχισε: «Δεν έχω δει ποτέ τόσο εγωκεντρικούς και γκρινιάρηδες ανθρώπους σε ένα μέρος!».

Διαβάστε επίσης: Γεμίζει Η ΦΑΡΕΤΡΑ

Τα σχόλια όπως ήταν αναμενόμενο έπεσαν βροχή, με την σύντροφο του Τεϊσέιρα να «κλείνει» τελικά τον λογαριασμό της στα Social Media. Ωστόσο δεν κατάφερε και πολύ να ξεφύγει από τους εξαγριωμένους οπαδούς της Αρμίνια, οι οποίοι της έκαναν επίθεση και μέσω Facebook με αναρτήσεις του κάτω από την επίσημη ανακοίνωση της ΑΕΛ για την απόκτηση του παίκτη.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛίστας και επίσημα ο Αντάμοβιτς!

«Καλή τύχη, Νιλς, ελπίζουμε ότι ο τόπος και οι άνθρωποι να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της απαιτητικής συζύγου σας», έγραψε ένας οπαδός της Αρμίνια, ενώ ένας άλλος σχολίασε: «Ο Νις θεωρείται πολύ συμπαθητικός, αλλά η σύζυγός του απλά δεν φαίνεται να έχει καταλάβει ότι απλά δεν έχει καμία συμπάθεια από εμάς. Αν συμπεριφέρεται το ίδιο παντού όπως και σε αυτή την περίπτωση, τότε δεν είναι περίεργο ότι οι άνθρωποι θα την καταλάβουν».

Διαβάστε επίσης: Αποχαιρέτησε με δόση στεναχώριας ο Αϊρόσα… 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ