aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Στραχίνια… φέρνει μετεγγραφή - Τα έσοδα από την πώληση

ΑΕΛ: Ο Στραχίνια… φέρνει μετεγγραφή – Τα έσοδα από την πώληση

Στη ΛΑΣΚ Αυστρίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στραχίνια Κέρκεζ. Οι συζητήσεις μεταξύ ΑΕΛ και αυστριακού συλλόγου καρποφόρησαν και επήλθε οριστική συμμφωνία, με τον σύλλογο της Λεμεσού να ανακοινώνει χθες βράδυ την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο ανακοινώνει την σύναψη συμφωνίας με την αυστριακή ΛΑΣΚ για την παραχώρηση των δικαιωμάτων του Στραχίνια Κέρκεζ. Ευχαριστούμε τον Στραχίνια για την προσφορά του στην ομάδα μας», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος. Και πρόσθεσε: Σύσσωμο το οικοδόμημα της ΑΕΛ, πρόεδρος, προπονητικό τιμ, ποδοσφαιριστές και ο κόσμος της ομάδας, εύχεται στον ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τις ακαδημίες μας καλή συνέχεια στην καριέρα του αλλά και στη ζωή του». Η ΑΕΛ θα βάλει στο ταμείο της ένα ποσό της τάξης των €100.000. Ο Στραχίνια Κέρκεζ, λοιπόν, θα μείνει στην Αυστρία, με την υπόλοιπη αποστολή της ΑΕΛ να επιστρέφει αύριο αφού ολοκληρώνεται το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η πιο πάνω εξέλιξη ανοίγει ξανά το κεφάλαιο ενίσχυση για την ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού, που έχει συμπληρωμένες τις θέσεις του καταλόγου Α, υποχρεωτικά θα κινηθεί είτε για Κύπριο ποδοσφαιριστή είτε για ξένο κάτω των 22 ετών, ώστε να εγγραφεί στον κατάλογο Β. Το δεύτερο σενάριο φαντάζει ως το επικρατέστερο και ήδη οι γαλαζοκίτρινοι άρχισαν την αναζήτηση ποδοσφαιριστή. Στο ρόστερ της η ΑΕΛ έχει τις επιλογές των Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι και Σωτηρίου για τα στόπερ.

Εξάλλου, την πόρτα της ΑΕΛ για τον Άντονι Γεωργίου χτύπησε η Πάφος FC. Ωστόσο η πρόταση του παφιακού συλλόγου δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένη την πλευρά της ΑΕΛ και ήδη απορρίφθηκε. Στον λεμεσιανό σύλλογο δεν είναι αρνητικοί σε παραχώρηση του Γεωργίου, εφόσον ικανοποιηθούν πλήρως τα «θέλω» τους. Γι’ αυτό, εάν η Πάφος FC επανέλθει με βελτιωμένη πρόταση, όλα είναι πιθανά. Ο 24χρονος εξτρέμ αποκτήθηκε από την ΑΕΛ τον περασμένο Ιανουάριο. Υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Μάιο του 2023.

Η διοίκηση της ΑΕΛ ανακοίνωσε ότι η έκπτωση για τους περσινούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας κατηγοριών YELLOW και LION παρατείνεται μέχρι αύριο, 10 Ιουλίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ