Ο Σοφοκλέους δείχνει πως δεν μπορεί να σηκώσει άλλο φορτίο…

Με 600 οπαδούς στην ανατολική…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τη μια είναι τα συνεχή αρνητικά σφυρίγματα που καθηλώνουν την ΑΕΛ βαθμολογικά και δεν της επιτρέπουν να κοιτάξει πιο πάνω, από την άλλη είναι και οι οικονομικές αδυναμίες, καθώς θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές τους οποίους οι γαλαζοκίτρινοι δεν μπορούν να ικανοποιήσουν οικονομικά. Με 600 φιλάθλους στην ανατολική, χωρίς να υπάρχει ενδιαφέρον από τους πολλούς, ο πρόεδρος Ανδρέας Σοφοκλέους δείχνει πως δεν μπορεί να σηκώσει άλλο φορτίο. 

Οι πολλοί αδιαφορούν για διάφορους λόγους και η ΑΕΛ έχει πάρει έναν κατήφορο, χωρίς να της αξίζει, γιατί αγωνιστικά δείχνει πως διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές. Ο Ντούσαν Κέρκεζ κάνει τεράστια δουλειά, για να είναι πανέτοιμη η ομάδα του κάθε εβδομάδα, όμως θα ήθελε ένα με δύο ποδοσφαιριστές που να είναι σε θέση να την ανεβάσουν και άλλο. Αυτή την περίοδο όμως, πιο πολύ τη ζημιώνουν οι κακές διαιτησίες. Με τη Δόξα, πριν από δύο εβδομάδες, είχε την ευκαιρία να γυρίσει το παιχνίδι, αλλά ο διαιτητής της αρνήθηκε καθαρό πέναλτι.

Με τη Νέα Σαλαμίνα, σύμφωνα με τους γαλαζοκίτρινους, ο Βασίλης Δημητρίου έδειξε με ευκολία την πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ζντραφκόσκι, αφήνοντας από το 58’ την ΑΕΛ με παίκτη λιγότερο. Στο 85’ ο βοηθός Πάμπος Χαραλάμπους δεν σήκωσε τη σημαία του στο δεύτερο γκολ της Νέας Σαλαμίνας, όταν δύο ποδοσφαιριστές ήταν σε θέση οφσάιντ. Δεν της φτάνουν όλα τα άλλα προβλήματα, έχει κάθε εβδομάδα απέναντί της λανθασμένες υποδείξεις διαιτητών.

Η ΑΕΛ δεν έχει μεγάλο μπάτζετ, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως της αξίζει να την αντιμετωπίζουν με τόσα κακά σφυρίγματα οι διαιτητές. Η ΑΕΛ τα έχει με τους διαιτητές, αλλά και με την τύχη και τον κόσμο που την έχει αφήσει μόνη. Από τους γαλαζοκίτρινους θα αποχωρήσουν οι Κάρλος, Γκαζαριάν και Τόρες, οι οποίοι έχουν υψηλά συμβόλαια, όμως δεν είναι μόνο αυτό. Και οι τρεις τους ελάχιστα έδωσαν. Η προσοχή είναι τώρα στο επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ στη Λάρνακα. Την περιμένει ένα πολύ δύσκολο εμπόδιο, στο οποίο οι ποδοσφαιριστές καλούνται να ξεπεράσουν και να σηκώσουν κεφάλι.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ