ΑΕΛ: Ο «Σόφο» θέλει, η μπάλα στον Κέρκεζ

Ο πρόεδρος της λεμεσιανής ομάδας, έδειξε πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας με τον Βόσνιο τεχνικό

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τις τελευταίες εβδομάδες ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης στις τάξεις του κόσμου της ΑΕΛ και όχι μόνο, είναι το μέλλον της συνεργασίας με τον Ντούσαν Κέρκεζ. Το συμβόλαιο του Βόσνιου τεχνικού ολοκληρώνεται με το τέλος της τρέχουσας σεζόν αλλά ακόμη δεν έγιναν ενέργειες για ανανέωσή του.

Ο πρόεδρος της ΑΕΛ, ο άνθρωπος που πίστευε στον Κέρκεζ όταν πήρε την απόφαση να του εμπιστευθεί την τύχη της ομάδας προ διετίας κι ενώ ήταν αρκετοί αυτοί που είχαν ενδοιασμούς, τοποθετήθηκε προχθές στον «Active».

«Εγώ με τον Κέρκεζ δεν έχω πρόβλημα, εσείς οι άλλοι όλοι έχετε πρόβλημα. Θα τα βρούμε και δεν θέλουμε αρκετή ώρα για να συμφωνήσουμε. Ποιο είναι το πρόβλημα;», είπε και συνέχισε: «Εκτός αν έρθει καμία πρόταση από την Πρέμιερ Λιγκ, όπως ήρθε από τα Εμιράτα».

Ο Σοφοκλέους, βάσει των όσων είπε, έδειξε πρόθεση για συνέχιση της συνεργασίας με τον Κέρκεζ, που κάνει εξαιρετική δουλειά. Η μπάλα είναι στα πόδια του Βόσνιου προπονητή, που είχε δηλώσει προ εβδομάδων: «Οι προπονητές πρέπει να είναι έτοιμοι για όλα. Δεν νιώθω καμία πίεση. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία με τον πρόεδρο και είτε μείνω είτε φύγω, εγώ πάντα θα θέλω να επιστρέψω εδώ». Δεν είναι υπερβολή να λεχθεί ότι, ο Κέρκεζ είναι «δημιούργημα» του προέδρου της ΑΕΛ, του ανθρώπου που τον πίστεψε, του έδωσε την ευκαιρία και ένας επιπλέον λόγος που θα προσμετρήσει όταν οι δύο τους βρεθούν για να συζητήσουν συνέχιση της συνεργασίας τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ