aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: O Πάτρικ Πρόσεκ τραγουδάει χιπ-χοπ και το κάνει εξαιρετικά! (vids)

ΑΕΛ: O Πάτρικ Πρόσεκ τραγουδάει χιπ-χοπ και το κάνει εξαιρετικά! (vids)

TOY ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ

Ποιος γνώριζε ότι ο Πολωνός τερματοφύλακας της ΑΕΛ, Πάτρικ Πρόσεκ, τραγουδάει χιπ-χοπ και μάλιστα το κάνει εξαιρετικά; Έως σήμερα, ελάχιστοι ίσως στην Κύπρο. Πολύ πρόσφατα, λοιπόν, ο θηριώδης κίπερ ηχογράφησε και κυκλοφόρησε δύο τραγούδια στο YouTube. Για τον Πρόσεκ, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ στην Πολωνία (SportSlaski.pl), η μουσική πάντοτε ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής του.

«Ήταν και είναι μια έμπνευση και ένα σκαλοπάτι για μένα. Με ενδιέφερε να δημιουργήσω τραγούδια, είχα τη σκέψη στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου για να ηχογραφήσω κάτι, αλλά απείχε ακόμη πολύ από την πραγματοποίηση», λέει προσθέτοντας ότι έθεσε σε εφαρμογή σχέδιά του στις αρχές του 2020.

Διαβάστε επίσης: Πρόσεκ: «Απογοητευμένος που δεν παίζω, ήθελα να φύγω τον Χειμώνα»

Όπως αναφέρεται επίσης στο ρεπορτάζ, ο ίδιος ήθελε τα δημιουργήσει. Αυτός έγραψε εξ ολοκλήρου τα κομμάτια του. «Αυτές είναι οι σκέψεις και οι εμπειρίες μου. Ηχογράφησα φωνητικά στο σπίτι. Δεν μιξάρω μόνο εγώ το τραγούδι και δεν ανήκει εξ’ ολοκλήρου σε μένα η προσπάθεια (σ.σ. αυτό το νόημα βγαίνει στην εν λόγω πρόταση). Οι πρώτες αντιδράσεις ήταν θετικές. Έμεινα έκπληκτος, γιατί έπαιζα μόνο τραγούδια στους φίλους και στη φίλη μου, και χωρίς να γνωρίζω ότι είναι δύσκολο και χωρίς να περιμένω τίποτα. Όλοι είπαν ότι ήταν κουλ και εξεπλάγηκαν που κατάφερα και ηχογράφησα κάτι δικό μου. Το χιπ-χοπ ήταν πάντα μια mainstream μουσική για μένα, αλλά δεν περιορίζομαι σε αυτόν τον κύκλο. Μου αρέσει επίσης να ακούω ροκ και μπλουζ. Έχω ανοιχτό μυαλό σε αυτά τα θέματα, μου αρέσει η ποικιλία μουσικής για να μάθω κάτι νέο», προσθέτει λέγοντας πως αντιμετωπίζει ήδη νέες μουσικές προκλήσεις.

«Έχω ήδη έτοιμους τους στίχους και τη μουσική για το επόμενο τραγούδι, ίσως κάποια μέρα ένα άλμπουμ», λέει με χαμόγελο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ