aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο… πάγκος έκανε τη μεγάλη διαφορά

ΑΕΛ: Ο… πάγκος έκανε τη μεγάλη διαφορά

Το ζητούμενο για την ΑΕΛ στο ματς με την ΑΕΖ ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη. Αυτή ήλθε έστω και με… καρδιοχτύπια. Είναι αρκετά τα ενθαρρυντικά στοιχεία που προέκυψαν μέσα από το προχθεσινό ματς, όπως η αντίδραση και το πείσμα για ανατροπή του 0-2, αλλά και η συνεισφορά των παικτών που ήλθαν από τον πάγκο.

Μάλιστα τρεις απ’ αυτούς πέτυχαν από ένα γκολ, κάνοντας την ανατροπή. Χέντι και Σρνιτς, συνδύασαν το ντεμπούτο τους με γκολ, ενώ ο Παπαφώτης πέτυχε το τέταρτο και καθοριστικό γκολ. Εξαιρετικό το ξεκίνημα της ΑΕΛ, που το Σάββατο απέναντι στην Πάφος FC εκτός έδρας, θα δώσει τις πρώτες σημαντικές εξετάσεις και έχει ως στόχο να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό.

Παράλληλα με τα θετικά της επιτυχίας επί της ΑΕΖ, υπήρξαν και αδυναμίες που χρίζουν βελτίωση. Η κακή αμυντική συμπεριφορά και στα δύο γκολ που δέχθηκε η ΑΕΛ στις πρώτες δύο φάσεις του αντιπάλου, ιδιαίτερα στο πρώτο, είναι κάτι που θα θελήσει να αλλάξει ο Χρίστος Χαραλάμπους. Άλλωστε, το επισήμανε αμέσως μετά το ματς.

Όλες οι υπόλοιπες ειδήσεις για την Κύπρο στο Philenews.com

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ