aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο νέος αριστερός μπακ και ο διπλός ρόλος του Έουλερ

ΑΕΛ: Ο νέος αριστερός μπακ και ο διπλός ρόλος του Έουλερ

Μετά από προβληματισμό της τεχνικής ηγεσίας, λόγω των τραυματισμών που τον ταλαιπώρησαν την τρέχουσα σεζόν, ο Έουλερ θα συνεχίσει να φοράει τη φανέλα της ΑΕΛ. Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος που θεωρείται ποιοτική επιλογή και το έδειξε στα ματς που ήταν καλά και αγωνίστηκε, προορίζεται και για τις δύο θέσεις αριστερά, μπακ και εξτρέμ. Γι’ αυτό θα γίνει κίνηση απόκτησης έμπειρου και ικανού αριστερού μπακ, που μαζί με τον Έουλερ θα αποτελέσουν τις δύο επιλογές για τη συγκεκριμένη θέση.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος όταν κριθεί αναγκαίο θα κληθεί να καλύψει και τη θέση του εξτρέμ. Αυτό που εύχεται ο Κέρκεζ είναι, ο Έουλερ να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα. Εντοπίστηκαν υποψήφιοι μετεγγραφικοί στόχοι και δεν είναι μακριά η ανακοίνωση της ΑΕΛ για την επιλογή του ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ακόμη, οι γαλαζοκίτρινοι κάνουν φύλλο και φτερό ποδοσφαιριστές που προτείνονται για την επιθετική γραμμή. Ο αντικαταστάτης του Μαέ θα πρέπει να είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά και να καλύψει επάξια το κενό που θα αφήσει ο Βελγομαροκινός, που όλο και πλησιάζει στη Φερεντσβάρος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ