aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ο Μεντόγιεβιτς κρίνει το πλάνο

ΑΕΛ: Ο Μεντόγιεβιτς κρίνει το πλάνο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το πλάνο και η τακτική που θα επιλέξει ο Ντούσαν Κέρκεζ στο αυριανό παιχνίδι της ΑΕΛ με την Ομόνοια στο ΓΣΠ, θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό από την παρουσία ή όχι του Σλόμπονταν Μεντόγιεβιτς. Αν ο Σέρβος, που δεν είχε αγωνιστεί απέναντι στην Πάφος FC, θα είναι έτοιμος, η ομάδα της Λεμεσού θα παραταχθεί με το 3-5-2.

Τις άλλες δύο θέσεις της άμυνας θα πάρουν οι Αντρέ Τεϊσέιρα και Μομτσίλο Ράσο. Οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως ο Μεντόγιεβιτς θα δώσει το παρών του, ενώ εκτός πλάνων θα είναι οι Γκαθτανιάγα, Τόρες, Γκοντάλ, Ζούνιορ και Αντάμοβιτς. Επιστρέφει ο Γουίλερ, ο οποίος θα πάρει θέση στο αριστερό άκρο, με τον  Αβραάμ να αναλαμβάνει πιο επιθετικό ρόλο.

Παραλλήλως, επιστροφή του Γουίλερ ίσως οδηγήσει τον Βόσνιο προπονητή να αφήσει εκτός ενδεκάδας έναν από τους Γκαζαριάν ή Αγκάνοβιτς. Ο Αρμένιος έχει καλά ξεσπάσματα, χωρίς όμως ακόμη να έχει βοηθήσει όσο περίμεναν στην ομάδα της Λεμεσού.

Από εκεί και πέρα, οι Αντωνίου, Γερολέμου και Ζντραφκόσκι, θα είναι στην ενδεκάδα, όπως και ο Κάρλος, χωρίς να αποκλείεται να δούμε στην ενδεκάδα επίσης έναν από τους Μαέ και Χουράδο. Οι αποφάσεις για το τελικό σχήμα, θα παρθούν μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης.  Το σίγουρο, είναι πως η ΑΕΛ, η οποία προέρχεται από πολύ καλή εμφάνιση και έχοντας υπέρ της και την καλή ψυχολογία, θέλει να δώσει συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ