aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Μεντόγεβιτς θα κρίνει το πλάνο στον «τελικό»

ΑΕΛ: Ο Μεντόγεβιτς θα κρίνει το πλάνο στον «τελικό»

Η ΑΕΛ προετοιμάζεται για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο, αλλά το μυαλό είναι στον επαναληπτικό με την Ομόνοια. Δεν μπορούν να περιμένουν οι γαλαζοκίτρινοι, που θέλουν να βρεθούν στους «4» του κυπέλλου και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Ο Παντελίδης προτίθεται να κάνει και πάλι κάποιες αλλαγές, ίσως αυτή τη φορά σε μεγαλύτερο βαθμό, προφυλάσσοντας βασικούς ποδοσφαιριστές.

Εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι σε θέση ο Σλόμποταν Μεντόγεβιτς να αγωνιστεί έστω και για μικρό χρονικό διάστημα, εξέλιξη που θα αυξήσει τις πιθανότητες παρουσίας του στον αγώνα με την Ομόνοια. Ο Σέρβος μέσος θα κρίνει το πλάνο του Παντελίδη στον καθοριστικό αγώνα του ΓΣΠ. Πρόκειται για ικανό και έμπειρο ποδοσφαιριστή, η παρουσία του οποίου μπορεί να αποτελέσει βαρόμετρο.

Οι γαλαζοκίτρινοι στο προσεχές παιχνίδι με τον Εθνικό θα θελήσουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες και στο αήττητο σερί τους, που άρχισε από τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα στις 2 Μαρτίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ