Εκατοντάδες φίλοι της ΑΕΛ βρέθηκαν στην χθεσινή προπόνηση της ομάδας στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου, δίνοντας το σύνθημα σε ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία.
Φώναξαν πως είναι δίπλα στη νέα προσπάθεια που γίνεται στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τους πιστεύουν και αναμένουν να έχουν μια καλή σεζόν. Οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΛ έδωσαν χρώμα και παλμό, κιτρίνισαν το Πελένδρι με καπνογόνα και φώναξαν συνθήματα. Ήταν μια θετική νότα για τους ποδοσφαιριστές, με τους πλείστους να είναι στην ομάδα από την περσινή σεζόν και να γνωρίζουν τις απαιτήσεις του κόσμου.
Ο Χρίστος Χαραλάμπους προετοιμάζει την ΑΕΛ σε καλό κλίμα, ενώ αύριο θα δοθεί και το πρώτο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΖ. Παράλληλα, ο τεχνικός της ΑΕΛ και οι συνεργάτες του συνεχίζουν την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ, ενώ η διοίκηση κάνει τις ενέργειές της για να αποσπάσει και την υπογραφή των Μούριελ, Τσιμπόλα σε συμβόλαιο με νέους όρους, κλείνοντας με απόλυτη ένα σημαντικό κεφάλαιο.














