aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Κίκο πάντα στο τραπέζι!

ΑΕΛ: Ο Κίκο πάντα στο τραπέζι!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το μήνυμα που θέλησε να στείλει η ΑΕΛ στους ποδοσφαιριστές, για τους οποίους επέδειξε ενδιαφέρον, είναι ότι ναι μεν τους θέλει αλλά δεν είναι σε θέση να προσφέρει περισσότερα απ’ αυτά που της επιτρέπουν οι οικονομικές δυνατότητές της και ούτε μπαίνει σε πλειστηριασμό. Αυτό ισχύει και για τον Κίκο.

Στην ομάδα της Λεμεσού «κρύωσαν» από τη στάση του ποδοσφαιριστή αφού είχαν κάνει και επαφή με τον Ολυμπιακό για να αποφύγουν τον κίνδυνο μπερδέματος. Γιατί από τη μια ο εκπρόσωπός του διαμηνύει ότι ο ποδοσφαιριστής είναι ελεύθερος και από την άλλη στον Ολυμπιακό τονίζουν ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο. Παρά την κίνηση προς τον Ολυμπιακό, ο Κίκο δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση της ΑΕΛ.

Το όνομά του Πορτογάλου θα είναι στο τραπέζι όσο οι γαλαζοκίτρινοι δεν κλείνουν άλλον ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Ναι μεν κοιτάζει και αλλού η ΑΕΛ αλλά εάν ο ποδοσφαιριστής επανέλθει και απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έγινε, τότε οι δυο πλευρές θα προχωρήσουν σε σύναψη συνεργασίας. Στην ΑΕΛ, το όνομα του Φακούντο Περέιρα παραμένει σε περίοπτη θέση, αν και δεν είναι το μοναδικό που απασχολεί για τη θέση του επιτελικού μέσου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ