aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Κέβιν Μιραλάς είναι εδώ!

ΑΕΛ: Ο Κέβιν Μιραλάς είναι εδώ!

Ήλθε ως ένα μεγάλο όνομα στην ΑΕΛ ο Κέβιν Μιραλάς, καθώς συνοδεύεται από σπουδαίο βιογραφικό με πετυχημένες παρουσίες από μεγάλες ομάδες, με κορυφαία την Έβερτον, αλλά και με εκπληκτικό πέρασμα από τον Ολυμπιακό Πειραιώς. Ωστόσο, στην ομάδα της Λεμεσού δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

Είτε ήταν τραυματίας είτε δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Τον πήρε κι αυτό το ποτάμι της κακής πορείας στο πρωτάθλημα, ιδιαίτερα στο ξεκίνημα. Εντούτοις, ο Βέλγος σε κάποια παιχνίδια έδειξε την ποιότητά του και προχθές, απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα έκανε τη διαφορά με τα δύο γκολ (το άλλο ο Ρόμο) που πέτυχε και οδήγησε την ΑΕΛ στην επιτυχία. Αρχικά με το πέναλτι και ακολούθως με το εξαιρετικό σουτ, δείγμα της ποιότητας ενός μεγάλου ποδοσφαιριστή. Ο Γιανέφσκι, αλλά και όλοι στην ΑΕΛ, προσδοκούν πως έστω και τώρα ο Βέλγος άσος θα βρει τον καλό εαυτό του και θα βοηθήσει ιδιαίτερα στον θεσμό του Κυπέλλου.

Οι γαλαζοκίτρινοι πήραν το «διπλό» επί της Νέας Σαλαμίνας, πετυχαίνοντας για πρώτη φορά στη σεζόν τρία γκολ σ’ ένα ματς. Αντέδρασαν μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα επιδιώξουν να πάρουν κι άλλες νίκες, στοχεύοντας στην πρωτιά του δεύτερου ομίλου. Στα θετικά και η πρώτη συμμετοχή του Φιλίπποβιτς, που αγωνίστηκε για 32 λεπτά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ