aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Κέρκεζ τους έχει στην… πρίζα

ΑΕΛ: Ο Κέρκεζ τους έχει στην… πρίζα

Ετοιμοπόλεμους όλους τους ποδοσφαιριστές θέλει ο Ντούσαν Κέρκεζ και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια φροντίζει να τους κρατά «ζεστούς». Υπολογίζει σε όλους και τους το δείχνει, γεγονός που επιτρέπει στον Βόσνιο τεχνικό να παίρνει το μέγιστο από τους ποδοσφαιριστές του. Με αυτό τον τρόπο κερδίζει τους παίκτες του, που παίζουν και γι’αυτόν.

Παίρνουν χρόνο στα φιλικά και οι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμό αλλά και αυτοί που εντάχθηκαν αργοπορημένα στις προπονήσεις. Το ίδιο θα γίνει και στο προσεχές φιλικό παιχνίδι με τον Άρη στο Τσίρειο, την Παρασκευή.

Με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μόνο οι μόνιμα απόντες Αντωνίου και Ανδρέου θα είναι εκτός αλλά και ο Τσάβες που θέλει χρόνο για να είναι πλήρως έτοιμος. Η ΑΕΛ θα υποδεχθεί την Πάφος FC, ένα δύσκολο παιχνίδι και όσο πιο έτοιμη από κάθε άποψη είναι τόσο θα αυξήσει τις πιθανότητές της για επιτυχία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ