aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Κέρκεζ στο «κυνήγι» του καρέ

ΑΕΛ: Ο Κέρκεζ στο «κυνήγι» του καρέ

15 Νοεμβρίου του 2017, τότε ήταν η τελευταία εντός έδρας απώλεια βαθμών της ΑΕΛ με αντίπαλο την Πάφος FC. Η παφιακή ομάδα είχε αποδράσει με το διπλό τότε με 1-0, χάρις σε γκολ του Γεράσιμου Φυλακτού στις καθυστερήσεις του ματς.

Έκτοτε, με τον Ντούσαν Κέρκεζ στον πάγκο τους οι γαλαζοκίτρινοι έκτισαν νικηφόρο σερί τριών αγώνων στο «Τσίρειο» κόντρα στην Πάφος FC, διατηρώντας μάλιστα το μηδέν παθητικό και στα τρία ματς. Συγκεκριμένα νίκησαν με 1-0 τη σεζόν 2018-19, 2-0 τη σεζόν 2019-20 και 1-0 την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Στον αγώνα της Δευτέρας (20:00) ο Βόσνιος τεχνικός θα επιδιώξει να συμπληρώσει καρέ νικών, απέναντι στους Παφίτες και ταυτόχρονα να μπει με το… δεξί στο κυπριακό πρωτάθλημα.

Στην προσπάθεια του αυτή ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει τον Μηνά Αντωνίου, που θέλει ακόμη χρόνο για να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Σε σχέση με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια, το νέο πρόσωπο στο αρχικό σχήμα αναμένεται να είναι ο Πελέ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ