ΑΕΛ: Ο Κέρκεζ ψάχνει έχοντας σύμμαχο τον Σοφοκλέους

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Το πλάνο της ΑΕΛ περιλαμβάνει την απόκτηση ενός ακραίου αμυντικού αλλά οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Ντούσαν Κέρκεζ ρίχνει ματιές και σε ποδοσφαιριστές που κρίνονται αξιόλογοι και είναι στα οικονομικά πλαίσια του συλλόγου. Ο προπονητής της ΑΕΛ έχει σχεδόν στον απόλυτο βαθμό την ομάδα του έτοιμη και θα κάνει δοκιμές και στο αποψινό φιλικό με τη Δόξα στο Μακάρειο (19:00).

Τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτή τη διαδικασία που βρίσκεται σε εξέλιξη από τον τεχνικό της ΑΕΛ, διαδραματίζει και η διάθεση του Ανδρέα Σοφοκλέους. Δείχνει προθυμία να στηρίξει την προσπάθεια του προπονητή αφού επιθυμεί η ομάδα του να είναι δυνατή και ανταγωνιστική τη νέα περίοδο. Ο Σοφοκλέους είναι γεγονός ότι, αυτή την περίοδο δείχνει αποφασισμένος και για υπερβάσεις πάντα σε λογικά πλαίσια, θέλοντας η ΑΕΛ να διεκδικήσει τους ψηλούς στόχους της.

Στην ΑΕΛ κρατάνε τη διάθεση που δείχνουν κάποιοι ποδοσφαιριστές αλλά περιμένουν και από άλλους να ανεβάσουν την απόδοσή τους στα φιλικά παιχνίδια. Ο Κέρκεζ, αντιλαμβάνεται από την μια την κούραση των παικτών αλλά και από την άλλη είναι ιδιαίτερα απαιτητικός αφού έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία της προετοιμασίας.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ