aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο γιός του προπονητής της Καραμπάχ «πέτρα του σκανδάλου»

ΑΕΛ: Ο γιός του προπονητής της Καραμπάχ «πέτρα του σκανδάλου»

Με διακοπή 17΄σημαδεύτηκε ο αγώνας της ΑΕΛ με την Καραμπάχ για τον 3o προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Αμέσως μετά την επίτευξη του τέρματος από τους Αζέρους στο 90+3’ με τον Ζουμπίρ προκλήθηκε ένταση με αποτέλεσμα ο Σουηδός διαιτητής Γκλεν Νίμπεργκ να στέλνει τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων στα αποδυτήρια μέχρι να ηρεμήσει η κατάσταση.

Οι Αζέροι προκάλεσαν τους οπαδούς της ΑΕΛ κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση που μεταφέρθηκε εντός αγωνιστικού χώρου. Ακολούθησε σύρραξη και οι διαιτητής διέκοψαν το ματς τρία λεπτά πριν το τέλος του.

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ κάκισε τη συμπεριφορά δύο οπαδών της που παραφέρθηκαν, όμως όπως μαρτυρούν οι φωτογραφίες από το πρακτορείο savvides press τεράστια ευθύνη για το επεισόδιο έχουν οι ποδοσφαιριστές της Καραμπάχ με πρώτο τον Mούσα Γκουρμπανλί. O 19χρονος ποδοσφαιριστής με τον αριθμό «22» και γιος του προπονητή των Αζέρων Γκουρμπάν Γκουρμπάνοφ, δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό οι φωτογραφίες μαρτυρούν ότι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στη δημιουργία σύρραξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ