aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Γιανέφσκι θέλει να τους κερδίσει με την «πρώτη»

ΑΕΛ: Ο Γιανέφσκι θέλει να τους κερδίσει με την «πρώτη»

Αποτελεί πρόκληση για τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι το πρώτο παιχνίδι που θα βρεθεί στον πάγκο της ΑΕΛ. Με την «πρώτη» θα πέσει στα βαθιά αφού το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος φέρει την ομάδα της Λεμεσού ως αντίπαλό της τον ΑΠΟΕΛ εκτός έδρας.

Ο Σκοπιανός τεχνικός, που θα θελήσει να κερδίσει τις εντυπώσεις στο ντεμπούτο του στον πάγκο της ΑΕΛ, προετοιμάζει την ομάδα για να «χτυπήσει» το παιχνίδ,ι όσο υψηλός κι αν είναι ο βαθμός δυσκολίας. Σίγουρα ο 61χρονος τεχνικός δεν κρατάει μαγικό ραβδί, όμως εάν οι ποδοσφαιριστές ακολουθήσουν το πλάνο του και κάνουν τα βασικά, τότε η ΑΕΛ μπορεί να ελπίζει σε θετικό αποτέλεσμα.

Αυτό που αναμένει να δει από τους ποδοσφαιριστές του ο Γιανέφσκι στο ματς της Κυριακής είναι, θέληση και πάθος. Να ζητήσουν τη νίκη και να κάνουν τα απαραίτητα σ’ ένα ντέρμπι. Η διακοπή του έδωσε τη δυνατότητα να δουλέψει σε συγκεκριμένους τομείς και κυρίως να περάσει όσο το δυνατό καλύτερα τη δική του φιλοσοφία.

Με καλή αμυντική λειτουργία, που επιβάλλει καθαρό μυαλό για αποφυγή αβίαστων λαθών και παράλληλα αξιοποίηση των ευκαιριών που θα της δοθούν, τότε η ΑΕΛ θα είναι σε θέση να κυνηγήσει το βαθμολογικό κέρδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ