aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Γιανέφσκι και τα σενάρια για διαδοχή

ΑΕΛ: Ο Γιανέφσκι και τα σενάρια για διαδοχή

Πριν καλά – καλά εκδοθεί το «διαζύγιο» ΑΕΛ και Ντούσαν Κέρκεζ, άρχισαν τα σενάρια για τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο της λεμεσιανής ομάδας. Οι ενδείξεις φέρουν τον πρόεδρο Ανδρέα Σοφοκλέους και τους συνεργάτες του, να κινούνται σε γνώριμη επιλογή. Δηλαδή σε ξένο προπονητή που δούλεψε ξανά στην Κύπρο και άφησε έργο ή ακόμη και σε φιλόδοξο Κύπριο τεχνικό.

Το όνομα του Τσέντομιρ Γιανέφσκι «παίζει» έντονα, εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες. Τη δεδομένη στιγμή είναι βοηθός προπονητής στην εθνική Νοτίου Αφρικής, με συμβόλαιο που προνοεί υψηλές αποδοχές. Ο Σκοπιανός τεχνικός βρισκόταν μόλις πέρσι στον πάγκο του Ολυμπιακού, ενώ πιο παλιά εργάστηκε σε Παραλίμνι και Εθνικό.

Ο Γιανέφσκι είναι ένα από τα πολλά ονόματα που θα απασχολήσουν τις προσεχείς ώρες τους γαλαζκίτρινους αφού οι προτάσεις είναι πολλές, με τον Μπεμπέ σε συνεργασία με τον πρόεδρο, να λαμβάνουν σύντομα την απόφαση. Όποιος κι αν αναλάβει, θα έχει μπόλική δουλειά, αφού άμεσα η ΑΕΛ θα πρέπει να βρεθεί ξανά στον δρόμο των επιτυχιών και να κυνηγήσει το καλύτερο μέχρι το τέλος της σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ