aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο Γιανέφσκι έστειλε μήνυμα για να διαγραφεί το παρελθόν

ΑΕΛ: Ο Γιανέφσκι έστειλε μήνυμα για να διαγραφεί το παρελθόν

H ΑΕΛ πρέπει να γυρίσει σελίδα, να μην μείνει στο τι έγινε στο παρελθόν, τόνισε ο Τσέντομιρ Γιανέφσκι. Ο νέος τεχνικός των γαλαζοκιτρίνων, που ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο αυριανό ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, ήταν κάθετος: «Η σεζόν για μας εμάς ξεκινά αυτή την εβδομάδα εναντίον του ΑΠΟΕΛ, την Κυριακή». Αφού ευχαρίστησε τη διοίκηση για την ευκαιρία που του έδωσε, είπε: «Ξέρω ότι ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου. Έπαιξα εναντίον της ΑΕΛ και ξέρω τι δυνατούς υποστηρικτές έχει, είναι σχεδόν άλλος ένας παίκτη στο γήπεδο. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να τους κάνουμε χαρούμενους».

Ο Σκοπιανός προπονητής, που μίλησε στην κάμερα της ΑΕΛ, υπογράμμισε πως η ομάδα του έχει ποιότητα και μπορεί να πάρει καλά αποτελέσματα. «Πιστεύω στη δουλειά», είπε και συνέχισε: «Όλες οι ομάδες Παγκόσμια έχουν τις κακές τους στιγμές μέσα στη σεζόν. Κάποιες στην αρχή, άλλες στα μέσα ή στο τέλος. Η ΑΕΛ την είχε στην αρχή».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, είπε: «Έχουμε την στρατηγική μας, έχουμε δει τον ΑΠΟΕΛ και τον αναλύσει όπως και αυτοί εμάς. Πάμε να παίξουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα». Η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ