Η ανακοίνωση απόκτησης του Τζούλιους Σόκε, προκάλεσε ενθουσιασμός στις τάξεις των οπαδών της ΑΕΛ. Μάλιστα, η διοίκηση, όπως ανέφερε και ο Νικόλας Λεβέντης σε χθεσινές δηλώσεις του, πλήρωσε για να κάνει «δικό» της τον Σλοβάκο μέσο.
«Δεν θυμάμαι ακριβώς πότε ήταν η τελευταία αγορά ποδοσφαιριστή. Ίσως πριν μια δεκαετία», είπε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος Τύπου. Μετά τον Σόκε, η ΑΕΛ έβαλε πλώρη για άλλες μετεγγραφικές κινήσεις. Μια απ’ αυτές που βρίσκονται κοντά, είναι του Χρήστου Γουίλερ.
Η ομάδα της Λεμεσού ετοιμάζεται να ντύσει ξανά στα γαλαζοκίτρινα τον 27χρονο αριστεροπόδαρο ακραίο αμυντικό, που πέρσι αγωνίστηκε στην Ομόνοια 29Μ και προηγουμένως στον ΑΠΟΕΛ. Μετά από πεντέμισι χρόνια, λοιπόν, ο Γουίλερ βρίσκεται προ των πυλών της ΑΕΛ, που θέλει να προσθέσει και Κύπριους παίκτες στο ρόστερ της, δίνοντας και βάθος.
Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Τάραξε τα… μετεγγραφικά νερά με Τζούλιους Σόκε!
Ο Γουίλερ αγωνίστηκε σε 28 αγώνες πέρσι και έδειξε να ανεβάζει ρυθμό μετά από σοβαρό τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το 2023. Όσο για τον Λέο Νατέλ, ο Νικόλας Λεβέντης είπε ότι «μας ενδιαφέρουν όλοι οι καλοί ποδοσφαιριστές, φτάνει να είναι στα οικονομικά μας πλαίσια».














