aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της

ΑΕΛ: Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της

Από τη στιγμή που αναβλήθηκε το παιχνίδι της ΑΕΛ με την Ομόνοια για την πρώτη αγωνιστική, η ομάδα της Λεμεσού θα κάνει πρεμιέρα με την Πάφος FC για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μέχρι τότε θα μεσολαβήσουν περίπου τρεις βδομάδες, μεγάλο διάστημα μακριά από επίσημες υποχρεώσεις που δεν είναι και το καλύτερο, από την άλλη όμως δίνεται ο χρόνος στους ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τραυματισμό να ετοιμαστούν.

Ήδη ο Παπαφώτης πήρε χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με την ΠΑΕΕΚ, θα γίνει το ίδιο και στο προσεχές με τον Οθέλλο την Παρασκευή. Παιχνίδι που δίνει την ευκαιρία και στον Άντονι Γεωργίου να επανεμφανιστεί και να ετοιμαστεί ενόψει επίσημων υποχρεώσεων.

Την ίδια ώρα, ο Τσάβες τρέχει για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Το πιθανότερο είναι να βρεθεί στην αποστολή για το ματς με την Πάφος FC. Η ΑΕΛ, λοιπόν, θα είναι σε θέση να πάει γεμάτη στην πρεμιέρα της, με μοναδικό απόντα τον Αντωνίου που θέλει ακόμη χρόνο για να τεθεί στη διάθεση του Κέρκεζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ