aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Ο αντί-Σάντος και ο «άσος»

ΑΕΛ: Ο αντί-Σάντος και ο «άσος»

Η αποβολή του Μπρούνο Σάντος στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, υποχρεώνει τον Κέρκεζ να ψάξει τον αντικαταστάτη του στο δεξί άκρο της άμυνας, για το προσεχές παιχνίδι με τη Δόξα στο Μακάρειο.

Ο Μηνάς Αντωνίου, ναι μεν πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρόσφατο φιλικό με τον ΑΣΙΛ μετά την πολύμηνη απουσία του, όμως δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να πάρει φανέλα βασικού. Αυτό έχει να κάνει με το μεγάλο διάστημα αποχής του και θα πρέπει να μπει σταδιακά στην ομάδα. Σε κάθε ευκαιρία να προσθέτει λεπτά συμμετοχής και θα έλθει και η στιγμή που θα διεκδικήσει ξανά θέση στο αρχικό σχήμα.

Γι’ αυτό και ο Αντρέ Τεϊσέιρα φαντάζει ως ο επικρατέστερος να καλύψει τη θέση του δεξιού μπακ απέναντι στη Δόξα. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε και στο παρελθόν στη συγκεκριμένη θέση, είναι έμπειρος και ο Κέρκεζ αναμένεται να τον εμπιστευθεί, εκτός κι αν έχει κάτι άλλο στο μυαλό του και θελήσει να εκπλήξει. Εφόσον μετακινηθεί ο Τεϊσέιρα δεξιά, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν οι Σωτηρίου και Ριστέφσκι.

Όσον αφορά στη θέση στον «άσο», στο τελευταίο παιχνίδι αγωνίστηκε ο Κεραυνός αφού όπως ενημέρωσε η ΑΕΛ ο Βοζίνια αντιμετώπιζε κάποιες ενοχλήσεις. Πλέον, ο διεθνής με το Πράσινο Ακρωτήρι είναι απόλυτα έτοιμος και εναπόκειται στον Κέρκεζ για το ποιος θα υπερασπιστεί την εστία. Για την ώρα αποτελεί ερωτηματικό, με τον Βοζίνια να έχει τον πρώτο λόγο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ