aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥAEΛ: Ο ανησυχητικός αριθμός και η σιγουριά του Κέρκεζ

AEΛ: Ο ανησυχητικός αριθμός και η σιγουριά του Κέρκεζ

Το δείγμα είναι πολύ μικρό, ωστόσο η ΑΕΛ δείχνει πως θέλει δουλειά στο γκολ. Τα αποτελέσματά της στο Κόνφερενς Λιγκ αλλά και στα φιλικά παιχνίδια που ακολούθησαν έδειξαν πως στην άμυνα τα πάει αρκετά καλά· η προσοχή εστιάζεται στην επίθεση.

Συγκεκριμένα, στα τέσσερα ευρωπαϊκά ματς, η ομάδα της Λεμεσού διατήρησε στα πρώτα δύο το μηδέν παθητικό με αντίπαλο τη Βλάζνια (1-0, 1-0), ενώ δέχθηκε δύο γκολ από την Καραμπάχ (1-1, 0-1). Επίσης, στα τρία φιλικά που ακολούθησαν, με ΠΑΕΕΚ (0-0), Οθέλλο (2-1) και Άρη (0-0), μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα της εστίας της μόνο μια φορά, στο ματς με την ομάδα της Αθηένου. Συνολικά, λοιπόν, σε επτά παιχνίδια δέχθηκε μόλις τρία γκολ.

Από την άλλη, στην επίθεση, στα τρία από τα επτά ματς έμεινε «άσφαιρη», πέτυχε από ένα γκολ σε άλλα τρία και μόνο σε ένα είδε δύο φορές δίχτυα. Συνολικά πέτυχε πέντε γκολ σε επτά αγώνες, αριθμός που δεν κρίνεται ικανοποιητικός.

Ο Κέρκεζ δεν δείχνει να ανησυχεί, γνωρίζοντας πως στο ρόστερ έχει ποδοσφαιριστές ικανούς στη δημιουργία αλλά και στην εκτέλεση. Στην επίθεση υπάρχουν οι επιλογές των Τσέποβιτς, που έδειξε με το «καλημέρα» τη δεινότητά του στο σκοράρισμα, αλλά και Τσάβες, επιθετικού με σπουδαίο βιογραφικό. Επίσης, διαθέτει τον Μάιντεβατς, που έχει το γκολ, αλλά κι άλλους μεσοεπιθετικούς που βλέπουν δίχτυα. Αναμένει πως μέσα από τα παιχνίδια η ΑΕΛ θα ανεβάσει ρυθμό και θα γίνει πιο παραγωγική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ