aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: «Νίκη με… μισό-μηδέν»

ΑΕΛ: «Νίκη με… μισό-μηδέν»

Για την ΑΕΛ η σημερινή αναμέτρηση με αντίπαλο τον Εθνικό στο Δασάκι της Άχνας (17:00, Cytavision Sports 2) είναι μόνης επιλογής: Νίκη και μονό νίκη για τους γαλαζοκίτρινους του Ντούσαν Κέρκεζ, έστω και με… μισό-μηδέν.

Αυτό άλλωστε ήταν το μήνυμα του προπονητή της ΑΕΛ στις καθιερωμένες δηλώσεις, που κάνει πριν από κάθε παιχνίδι, δίνοντας ουσιαστικά το σημάδι τόσο της δικής του φιλοσοφίας για την αναμέτρηση όσο και του τρόπου με τον οποίο θα παραταχθούν οι γαλαζοκίτρινοι κόντρα στην προσφυγική ομάδα.

Ο κορμός της ενδεκάδας είναι δεδομένος, με τους Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Σωτηρίου, Σάντος, Μεντόγιεβιτς, Τσέποβιτς και Έουλερ να θεωρούνται οι σίγουροι στο αρχικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, όμως, είναι πιθανό να αλλάξει πάλι τη συνταγή ο προπονητής της ΑΕΛ. Πρόσφατο άλλωστε είναι το παράδειγμα του ντέρμπι με τη «Μεγάλη Κυρία», όταν προχώρησε σε τέσσερις διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Πέντε ποδοσφαιριστές, οι Ριέρα, Τόρες, Πελέ Μαίντεβατς και Μαζουρεκ, διεκδικούν με ίσες πιθανότητες τις τρεις εναπομείνασες θέσεις.

Η λεμεσιανή ομάδα, με όπλο (και) την καλή αμυντική της συμπεριφορά, θέλει να πετύχει ένα γρήγορο γκολ για να φέρει τον αντίπαλό της σε δύσκολη θέση και παράλληλα να αποβάλει το άγχος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ