aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Νίκη για να σηκώσει κεφάλι

ΑΕΛ: Νίκη για να σηκώσει κεφάλι

Από τους 27 βαθμούς που διεκδίκησε στα τελευταία 9 παιχνίδια, πίστωσε στο ταμείο μόλις 6, απόρροια δύο νικών. Στο 10ο στη σειρά 90λεπτο απέναντι στη Δόξα και αγωνιζόμενη εντός έδρας, δεν γυροφέρνει στο μυαλό άλλο αποτέλεσμα εκτός από αυτό που θα εξαργυρώνεται αυτομάτως με τους τρεις βαθμούς.

Στην ΑΕΛ, δεν υπάρχουν περιθώρια για περαιτέρω βαθμολογικές απώλειες αν θέλουν να προλάβουν το τρένο της 6άδας. Κόντρα στη χειρότερη ομάδα του τρέχοντος μαραθωνίου, επιβάλλεται οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού να επιβάλουν τον ρυθμό τους και έχοντας υπομονή, να καταφέρουν να φτάσουν στο ζητούμενο. Κάτι που παρεμπιπτόντως έπραξαν στο ματς του α΄γύρου μέσα στην Περιστερώνα.

Ο Τόνι Κόσκελα έθεσε τους ποδοσφαιριστές προ των ευθυνών τους, την ίδια ώρα που οι οπαδοί της ομάδας φρόντισαν να στείλουν μηνύματα με την παρουσία τους στην προχθεσινή προπόνηση. Στην ΑΕΛ, θέλουν να πιστεύουν ότι η ποιότητα του συνόλου είναι κατά πολύ μεγαλύτερη σε σχέση με αυτά που είδαν στα τελευταία παιχνίδια, περιμένοντας δυναμική αντίσταση στο σημερινό 90λεπτο.

Την αποστολή απαρτίζουν 22 ποδοσφαιριστές και είναι οι ακόλουθοι:  Μούριελ (Τ), Ολιβέιρα (Τ), Κυριάκου (Τ), Σωτηρίου, Ανδρέου, Ντέγοεστ, Παπαφώτης, Μακρής, Σέρνιτς, Μεντόγιεβιτς, Μαρς, Φιλίποβιτς, Μορέιρα, Κα, Μπάστο, Τσέρνιχ, Συλβέστρου, Κοντινέλα, Τζάλμα, Γερολέμου, Τσούκα, Φραντζής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ