aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Νέο τεστ σήμερα και πιο δυνατό

ΑΕΛ: Νέο τεστ σήμερα και πιο δυνατό

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Μετά το πρώτο φιλικό με τη Ραντ, στο οποίο η ΑΕΛ είχε νικήσει με 1-0, ακολουθεί σήμερα (19.00) το δεύτερο με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Σαφώς και θα είναι πιο δύσκολη αντίπαλος για την ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος θα μοιράσει πάλι χρόνο σε μια εικοσάδα ποδοσφαιριστών του. Μέχρι τον πρώτο αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ο Βόσνιος τεχνικός θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του σε άλλα δύο φιλικά, για να καταλήξει και στην πρώτη επίσημη ενδεκάδα της ομάδας του.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ «καταπίνουν» χιλιόμετρα στο Πράβετς και φανερώνουν διάθεση να είναι έτοιμοι από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας τους. Ο Κέρκεζ εμφανίζεται ικανοποιημένος από τους ρυθμούς των προπονήσεων και είναι αισιόδοξος πως στα δύο παιχνίδια με τον Άρη Θεσσαλονίκης, η ομάδα του θα είναι όσο το δυνατό πιο έτοιμη γίνεται, για να κοιτάξει τον αντίπαλό της στα μάτια.

Μέχρι τις 25 Ιουλίου, που είναι προγραμματισμένο το πρώτο παιχνίδι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», ασφαλώς και δεν θα είναι απόλυτα έτοιμοι οι γαλαζοκίτρινοι. Κάτι που όπως είναι λογικό, όμως, θα ισχύει και για τον αντίπαλό τους.  Το κλίμα στις προπονήσεις είναι εξαιρετικό και αυτό δημιουργεί επιπλέον προοπτικές στην ΑΕΛ για τη νέα σεζόν. Σε ατομικό πρόγραμμα έχουν μπει οι Ιβάν Κάρλος (κτύπημα στο γόνατο) και Μαρκόσκι (πρόβλημα στον αστράγαλο) με τον τελευταίο να επανέρχεται πιο γρήγορα στην καθημερινότητα της ΑΕΛ στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως ο πρώην φορ της Αλκής αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα με το γόνατό του.

Ο Κέρκεζ προσπαθεί να φτιάξει καλύτερο σύνολο από πέρσι. Έγιναν μόνο δύο προσθήκες, των Γκαζαριάν και Κάρλος, ίσως να χρειαζόταν άλλη μία ή δύο μετεγγραφές, όμως δεν είναι αυτό το φλέγον θέμα στην ΑΕΛ. Επέστρεψαν οι Μαρκόσκι και Ράσο, ξεπέρασε το πρόβλημα του τραυματισμού του ο Τόρες, έχει δύο νέα παιδιά, τον Γερολέμου και τον Μουστάκη, οι οποίοι μπορούν να αναδειχθούν, ενώ η παραμονή του Αγκάνοβιτς, που δεν άρεσε πέρσι, ίσως αποδειχτεί βοηθητική στη νέα σεζόν. Σε τελική ανάλυση, η ΑΕΛ έχει ικανοποιητικό αριθμό πολύ καλών ποδοσφαιριστών και πιο ώριμη φέτος, με την υποστήριξη των οπαδών της, μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ