aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Νεαρός γκολτζής στη φαρέτρα

ΑΕΛ: Νεαρός γκολτζής στη φαρέτρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με ανακοίνωσή της η ΑΕΛ γνωστοποίησε την απόκτηση του 22χρονου Σέρβου Αντρίγια Μάιντεβατς. Ο Σέρβος επιθετικός έρχεται για να βοηθήσει και να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Ο γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1997 Μάιντεβατς αγωνιζόταν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο στο πρωτάθλημα της Μάλτας με τη φανέλα της Μπαλζάν, με την οποία μέτρησε 33 συμμετοχές και 21 γκολ.

Μετρά επίσης μία παρουσία με την Εθνική U17 της Σερβίας. Ο Μάιντεβατς έρχεται με παιχνίδια στα πόδια του και λογικά θα είναι στην αποστολή του αγώνα με τον Απόλλωνα. Ουσιαστικά ο νεαρός επιθετικός παίρνει τη θέση του Ιβάν Κάρλος, ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε. Η προσθήκη αυτή θα είναι κατά πάσα πιθανότητα και η μοναδική της ΑΕΛ για τη δεύτερη μετεγγραφική περίοδο.

Από εκεί και πέρα η προσοχή είναι στραμμένη στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Πέρα από τις ενέργειες της διοίκησης να καταγγείλει στην UEFA την κυπριακή διαιτησία, ο Ντούσαν Κέρκεζ καταστρώνει τα πλάνα του για το επόμενο δύσκολο παιχνίδι. Εκτός πλάνων θα είναι ο Α. Τεϊσέιρα, όμως επιστρέφουν οι Αντάμοβιτς και Ζντραφκόσκι. Το επόμενο διήμερο θα ξεκαθαρίσει και το θέμα με τον Γκοντάλ.

Ο Σλοβένος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε με πρόβλημα στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, όμως είναι καλύτερα και όλα δείχνουν πως θα προλάβει το επόμενο ματς. Ανεβάζει ρυθμό και ο Γκαζαριάν και έχει τις πιθανότητες με το μέρος του να είναι στην αποστολή την Κυριακή. Οι γαλαζοκίτρινοι, παρά τις καλές εμφανίσεις τους στα τελευταία παιχνίδια με Δόξα, Νέα Σαλαμίνα και ΑΕΚ, έχουν εξασφαλίσει μόλις ένα βαθμό.

Υποχώρησαν στην 7η θέση και είναι ορατό το ενδεχόμενο, αν δεν πάρουν άμεσα βαθμούς, να μείνουν εκτός εξάδας. Στα πέντε παιχνίδια που έχει να δώσει η ΑΕΛ μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ καλείται να ανασυνταχθεί και να πάρει τους βαθμούς, εκπληρώνοντας τον στόχο της εξάδας. Το πρόγραμμα μέχρι το τέλος περιλαμβάνει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ στη συνέχεια θα αντιμετωπίσει την Πάφος FC (εκτός), την Ομόνοια (εντός), τον Ολυμπιακό (εκτός) και τον Εθνικό (εντός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ