aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΕΛ ΛΕΜΕΣΟΥΑΕΛ: Να μην τριτώσει το κακό!

ΑΕΛ: Να μην τριτώσει το κακό!

Ισοπαλία με τον Εθνικό (2-2) ενώ ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 και ήττα από τον Άρη (0-1), ήταν δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα για την ΑΕΛ στα τελευταία ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος. Στο πρώτο απώλεσε βαθμούς λόγω των ατομικών αμυντικών λαθών και στο δεύτερο γιατί δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργική και αποτελεσματική.

Δεν αξιοποίησε τα καλά διαστήματα στο παιχνίδι της. Αυτό που θα θελήσει να κάνει η ΑΕΛ το απόγευμα του Σαββάτου στο ΓΣΠ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, παρά τον υψηλό βαθμό δυσκολίας του αγώνα, είναι να παρουσιαστεί βελτιωμένη στους πιο πάνω τομείς. Θα επιδιώξει με καλή εμφάνιση να φύγει νικήτρια από μια αφιλόξενη γι’ αυτήν έδρα, ώστε να μην τριτώσει το κακό. Στο ενδεχόμενο να πανηγυρίσει στην έδρα του ΑΠΟΕΛ, τα οφέλη θα είναι πολύ περισσότερα από τους τρεις βαθμούς.

Στα δύο από τα επτά ματς πρωταθλήματος στα οποία η ΑΕΛ δέχθηκε την ήττα, με Απόλλωνα και Άρη, δεν είδε δίχτυα. Στερήθηκε το γκολ και πιθανότατα βαθμούς γιατί δεν ήταν τόσο δημιουργική αλλά και αποτελεσματική. Είναι κάτι που προσπαθεί να βελτιώσει ο Κέρκεζ, παράλληλα και με την αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Αυτό προτίθεται να το κάνει και πάλι με 1-2 αλλαγές. Ριστέφσκι στην άμυνα, Ζντραφκόσκι στη μεσαία γραμμή και Γεωργίου στα εξτρέμ, διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Επίσης, ο βαθμός ετοιμότητας του Έουλερ θα κρίνει την παρουσία του στην αποστολή, ακόμη και στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ